Σελίδες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Στη Χώρα του Αντιπυρετικού..

Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο..την αρπάξαμε που λένε! 
Δευτέρα πρωί ήταν η πρώτη μου μέρα στη δουλειά, ντύθηκα, έβαλα και κραγιόν και πήρα το τραίνο προς την Αθήνα. Έτοιμη, με τον καφέ στο χέρι ήμουν σε αναμονή των πελατών..
Στις 12 με πήραν από τον παιδικό ότι η μικρή είχε πυρετό. Πήγα και την πήρα βέβαια. Το κακόμοιρο έχει ψηθεί αυτές τις μέρες.. μέχρι 39.7 έφτασε.. Και να τα αντιπυρετικά εναλλάξ και να το υπόθετο (μας το έδωσε ο γιατρός για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες..). Όλες οι παθούσες φίλες μου ξέρουν ότι είναι το κακό που έχει ο παιδικός σταθμός, ειδικά τον πρώτο χρόνο.. Αλλά θα το ξεπεράσουμε! 4η μέρα σήμερα και προς το παρόν κοιμάται απύρετη..για να δούμε πώς θα κυλήσει η μέρα.. Και εντωμεταξύ κάπου ανάμεσα στο σκύψε-σήκω στην κούνια με την κομπρέσα στο χέρι..μου τραβήχτηκε κι ένα νεύρο στη μέση, έτσι για μπόνους.. Και είμαι κι εγώ με το εμπλαστράκι μου, παράπονο δεν έχω!



Και κάνουμε και όλα τα χατήρια αυτές τις μέρες.. Μικρός Νικόλας, Ζουζούνια, μπισκοτάκια, μικρά δωράκια, ανάγνωση 23 παραμυθιών στη σειρά κτλ..
Αν όλα πάνε καλά (που θα πάνε) της έχω υποσχεθεί να πάμε την Κυριακή στο Αττικό Πάρκο αν έχει καλό καιρό! Την τελευταία φορά που πήγαμε ήταν το Μάρτιο και της άρεσε πολύ. Τώρα που έχει μεγαλώσει κι άλλο..θα ξετρελαθεί νομίζω!
Σας αφήνω να γυρίσω στο παιδάκι μου! Σας ευχαριστώ για τα περαστικά που μου στέλνετε! 

24 σχόλια:

  1. Περαστικά και φιλιά και στις δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βερα καλημέρα!! Περαστικά σας και περαστικά μας επίσης!! Η μικρή μου είναι 13 μηνών (η Σταματίνα μας) και πήγαμε σε κάτι γεννέθλια την προηγούμενη Παρασκευή και κολλήσαμε κι εμείς!!! Εμετούς, διάρροιες, μπόυκωμα, πυρετούλη....όλα τα καλά!!!! Εδώ και δυο μέρες έχει πέσει ο πυρετός και προβληματίζομαι πολύ για το γάλα αν πρέπει να της δώσω ακόμα λόγω εντέρου.....τι προβλημα κι αυτο....τρώει κρεμούλα προς το παρον και το φαγητάκι της όχι όλο το μεσημέρι...είναι ακόμα λίγο ανόρεκτη ...έχει ταλαιπωρηθεί το πουλάκι μου...Σήμερα όμως εδώ στην Ερμιόνη μας όπως θα ξέρεις κι εσύ.... έχουμε λαϊκή, όπότε ετοιμάζομαι ευθύς αμέσως μιας και έσβησα και τα γιουβαρλάκια μου, να την πάω βολτιτσα να κάνουμε τα ψώνια της εβδομάδας....Το γεγονός ότι μας κόλλησε και είμαστε κι εγώ και ο άντρας μας με δέκατα 2 μέρες τώρα...μπούκωμα και τρελλούς πόνους στη μέση από το ντάντεμα, το αφήνω ασχολίαστο... Ηταν η πρώτη μας φορά που αρρώστησε το μικράκι μας και μόλις είδα ότι συμπάσχεις ήθελα να σου πω ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ γιατί ειλικρινά τώρα κατάλαβα πολλά περισσότερα για αυτά τα πλασματάκια που μας μας δηλώνουν κάθε μέρα το πόσο ανάγκη μας έχουν!!! Είναι τρομακτικά τα συναισθήματα που ένιωθα όλες αυτές τις μέρες για το αν κάνω αυτό που πρέπει και βλέποντας ότι τα περνας κι εσύ που σε διαβάζω καιρό τώρα.....απλά ήθελα να τα μοιραστώ για πρώτη φορά μαζί σου!!! Φιλάκια στην Αθηνούλα και περαστικά της!!! Σε σενα υπομονή....και πάρε και κανένα voltaren σε σκόνη...αν δεις τα σκούρα με τη μέση....γιατί εγώ τα είδα όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, περαστικά και σε σας λοιπόν! Ε, ναι μια βολτούλα την χρειάζεστε! Άντε και στο Μπίστι το απογευματάκι!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Παραδέξου το: Στα ψέματα κάνεις πως σε έπιασε η μέση σου για να σου κάνουν κι εσένα όλα τα χατήρια, έτσι?
    ;-)
    Περαστικά στο μικράκι σου! Περαστικά και σε εσένα, κορίτσι μου!
    Φιλάκια αμέτρητα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ μανουλα ολες τα περασαμε....του χρονου ουτε που θ αρρωσταινει.......θα δεις.......και αντιπυρετικο καλα ειναι να περιμενουμε το 38 τουλαχιστον τοτε ειναι πυρετος δυστυχως 38,5.......οσο ειναι μερα και δεν φοβασαι μη σε παρει ο υπνος αστην και λιγο παρα πανω.......και το πιο σημαντικο μην κανεις δουλειες σημερα κοιτα να περασετε καλα οι δυο σας για να ξεχαστει......καντε κατασκευες....λιγο υπνο και μετα παλι αγκαλιτσα που γιατρευει τα παντα και ιστοριουλες........αντε οι επομενες ωρες πιστευω θα ναι καλυτερες......φιλακια και καλη υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Σοφία! Θα το ξεπεράσουμε καλέ, το ξέρω..απλά ταλαιπωρείται η καημένη..

      Διαγραφή
  5. Περαστικά σας Βέρα μου!
    (Τελικά δε πρόλαβες να πάρεις βιταμίνες ,ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά όχι! Μία που σου το έγραψα και μετά από 1 βδομάδα να τη η ιωσούλα!

      Διαγραφή
  6. Περαστικά! Περαστικά! Περαστικά! Και σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω βρε κοριτσάκι...
    Περαστικά στην Αθηνούλα... νωρίς νωρίς την αρπάξατε :(
    Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να αργήσει πολυυυυύ καιρό να ξανααρρωστήσει.
    Σε φιλώ και περαστικά και στη γλυκιά μανούλα που τρέχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περαστικά και υπομονή! Κλασικά ο πρώτος χρόνος στον παιδικό έχει αρρώστιες, αλλά ο δεύτερος είναι καλύτερος!
    Τώρα αναρρώνουμε κι εμείς από βαρβάτη γαστρεντερίτιδα......
    Καλή βόλτα στο αττικό πάρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. περαστικα σας!!!εμεις αρπαξαμε μια ωραιοτατη λαρρυγγιτιδα...ευτυχως αρχιζει να καλυτερευει,την Κυριακη εχει και το παρτυ της ,ελπιζω να τα καταφερουμε και να μην το ακυρωσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ματιάσαμε το Αθηνούλι που ήταν ομορφούλι κ τσαχπινούλι!!
    Να γίνετε γρήγορα καλά κόρη και μαμά!!! Σας στέλνω πολλά φιλάκια αντιπυρετικά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωχ, αρχίσατε νωρίς!!
    Περαστικά εύχομαι!! Καταλαβαίνω τις δυσκολίες αλλά και τις αγκαλιές και τα χατήρια που γίνονται αυτές τις μέρες!!! χεχε Να είστε και οι δυό σας καλά για να πάτε στο Ζωολογικό Κήπο!!!

    Φιλια πολλά στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολλά περαστικά και από εμένα και εύχομαι τα κρυολογήματα φέτος να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα! Μάκια στα ζεστά από τον πυρετό μαγουλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι η δική μου όλη την εβδομάδα άρρωστη με πυρετό , λαιμό, βήχα... Ίωση που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο (την έχουν κι αλλά παιδάκια στο σταθμό...)
    Σήμερα πρώτη μέρα απύρετη...

    Σιδερένια και καλή βόλτα την Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περαστικά και όλα να πάνε καλά
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπως μου είπε ο δικός μου γιατρός (όχι ο παιδίατρος) όταν παραπονέθηκα για τις ιώσεις του παιδικού "Τον πρώτο χρόνο το παιδάκι πρέπει να γνωριστεί με τα μικρόβια"/ Κάνει νέες παρέες, μην ανησυχείς, λοιπόν!!! Το θέμα βέβαια είναι ότι γνωριζόμαστε και εμείς οι υπόλοιποι χιχι
    Καλό σας μήνα, οικογενειακώς <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή