Σελίδες

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ποιες κατασκευές;

Εμ, ποιες κατασκευές; Αυτό αναρωτιέμαι! Πόσες διαφορές έχει το περσινό καλοκαίρι με το φετινό! Πέρσι ήταν αλλιώς. Είχαμε το πάρκο, η Αθηνά περπάτησε μέσα στον Αύγουστο, κοιμόταν 2 φορές την ημέρα κι εγώ έψαχνα στο internet για καλοκαιρινές κατασκευές και συνταγές! Φέτος... τίποτα! Ούτε ένα βότσαλο δεν έχω ζωγραφίσει! Πώς να με αφήσει το τερατάκι! Και είναι και πρώτη φορά που το μεσημέρι που κοιμάται η μικρή πέφτω κι εγώ για σιέστα.. Και το βραδάκι που κοιμάται θέλω μόνο να κάτσω.. Από ιδέες βέβαια μπόλικες! Ελπίζω κάτι να καταφέρω να φτιάξω τελικά! 
Πέρσι είχα φτιάξει ένα στεφάνι από μανταλάκια! Πανεύκολο, χρωματιστό και ωραιότατο για την πόρτα ή το μπαλκόνι! Φέτος, ξεβαμμένο από τον ήλιο όπως ήταν το παρέδωσα στην Αθηνά και το περιποιήθηκε..
Να και οι μικρές κουκουβάγιες, τα βότσαλα μου! Ε, αυτά πρέπει να τα ξαναφτιάξω! Απλά πρέπει κάποιος να κρατάει τη μικρή για να καταφέρω να κάνω μια ίσια γραμμή! Μία!


Είχα φτιάξει και ζελεδάκια καρπουζάκια! Εντάξει, δεν είναι και τίποτα δύσκολο αλλά είναι κάτι!


Μέχρι στιγμής έχω μαζέψει κουκουνάρια, πολλά κουκουνάρια! Όπως λέει και η Αθηνά "κουνούνια"! Εκείνη τα έχει μαζέψει δηλαδή! Πάμε απογευματινή βόλτα στο δασάκι, με τσάντα στους ώμους, μαζεύουμε κουκουνάρια και χαζεύουμε τις μυρμηγκοφωλιές!
Δεν μου είπατε.. τι θα τα κάνω τόσα κουκουνάρια; Μέχρι και κατασκευές για τα Χριστούγεννα έχω σκεφτεί.. 

10 σχόλια:

  1. Γεια δου Βερα καλοκαιρινη! Λοιπον αυτες οι κουκουβαγιες μου αρεσουν πολυ. Προτεινω να μεγαλωσεις την οικογενεια με μερικες ακομα. Ομορφες οι περσινες σου κατασκευες. Για δες μηπως κανεις κατι και φετος στην εκπνοη του καλοκαιριου!!

    Σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι κουκουβαγιες υπεροχες και δεν τις ειχα δει!
    παντως για να μην αισθανεσαι καπως, ολες στην ιδια φαση ειμαστε! οχι κατασκευες αλλα ουτε μαγειρεμα δεν κανω πλεον αν δεν της βαλω την καρεκλα να ειναι διπλα μου να μαγειρευουμε μαζι!
    υπομονη!
    κανε βουτιτσες και ασε τις κατασκευες για το χειμωνα! τι στο καλο???θα τα πιανει υπνηλια το μεσημερι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. https://www.google.gr/search?q=pine+crafts&hl=el&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OF8CUq2IOYLTtAbxmIDQCw&ved=0CC4QsAQ&biw=1280&bih=854

    2. http://pinterest.com/search/pins/?q=pine%20cones


    Καλες κατασκευες Βερα μου. Τωρα ειναι λιγο ζορικη ηλικια. Σε 1-2 χρονια θα μπορει να παιζει μονη περισσοτερη ωρα και να ασχολεισαι κι εσυ με τα δικα σου :) Υπομονη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαύματα θα κάνεις με τα κουκουνάρια!!
    Τις θυμάμαι καλά τις περσινές σου κατασκευές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ..άσε Βερούλα...κι εγώ τίποτα δεν προλαβαινω να κάνω..Όλη μέρα στο τρέξιμο με έχει..Μόνο το βράδυ που κοιμάται ηρεμώ κι εγώ λίγο..χαχα!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Βεράκι... τις κατασκευές σου αυτές τις θυμάμαι όλες... μην ξεχνάς εκτός από φίλη σου είμαι και φανατική θαυμάστρια!!!χιχι!!! Κουκουνάρια δεν ξέρω αλλά μια επίσκεψη στο pinterest κάτι θα βοηθήσει. Σε νιώθω απόλυτα με το θέμα τρέξιμο.... αφού βγαίνουμε έξω σχεδόν κάθε μέρα και τα πρωινά γιατί δεν ξέρω ποια τι άλλο να κάνω. Τώρα αποφάσισα να της κάνω αυτό με τα παγωμένα παιχνίδια... να την αφήσω να τα σκαλίσει μπας και περάσει η ώρα. Ευτυχώς Σάββατο την κάνουμε. Γιούπι!!!! Σε φιλώ και εσένα και την Αθηνά!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΧ Βέρα μου!
    Κι εγώ τίποτα δεν προλαβαίνω με τον μικρό..
    Τα μεσημέρια που κοιμάται,φωνάζω τη μάνα μου και πάω για μπανάκι στη θάλασσα για να φορτώσω μπαταρίες..2 ωρίτσες με το περιοδικό μου,να χαλαρώσω χαζεύοντας!Τα δευτερόλεπτα μετράω μέχρι να ρθει ''η ώρα μου''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!!! ωραια ιδεα αυτή με τα ζελεδάκια...θα τους το κάνω κι εγώ!! Όσο για τα κουκουνάρια, υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις...σίγουρα θα τα αξιοποιήσεις τέλεια!!
    φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. περνα απο το blog μου να παρεις βραβειακι!!!!!πολλα φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΤΑΞΕΙ.-
    είναι όλα ένα και έν,αλλά οι κουκουβάγιες είναι για ΑΡΙΣΤΑ!

    Καρολίνα,
    http://mcarol1990.blogspot.gr/


    ΑπάντησηΔιαγραφή