Σελίδες

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Στη Χώρα των Πλυντηρίων!

Απ'ότι καταλαβαίνετε..επιστρέψαμε στο σπίτι μας! Μετά τις διακοπές μας στη Νάξο και τις βδομάδες που περάσαμε στο εξοχικό μας.. είμαι σε θέση να πω πώς έχω τις μπαταρίες μου γεμάτες για να υποδεχτώ ένα δραστήριο Σεπτέμβριο! 
Προς το παρόν βέβαια καταναλώνω ενέργεια βάζοντας πλυντήρια! Τι λευκά, τι χρωματιστά, τις πετσέτες μόνες τους, τα μαγιώ μας, τα σεντόνια που ήταν στρωμένα και έπρεπε να αντικατασταθούν..τι να σας πω; Νομίζω έχω βάλει 4 και πάω άνετα για το 5ο! Ότι δεν χωράνε όλα αυτά στην απλώστρα..εννοείται! Έχω κάνει όμως πατέντα χρησιμοποιώντας τα καλοριφέρ, τα πόμολα και κάτι κρεμάστρες και είμαι έτοιμη να κρεμάσω σκοινάκι από τη μία ντουλάπα στο επιπλάκι απέναντι! Μια μικρή Κέρκυρα στο σπίτι μου ας πούμε! Χωρίς τις καντάδες γιατί είμαι και παράφωνη και θα τρομάξει η πολυκατοικία..



Θέλω να τακτοποιήσω και τις αμέτρητες φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει και να κάνω και κάποιες εκτυπώσεις! Πρέπει να φτιάξουμε και το μπαλκόνι! Τα περισσότερα φυτά μας ευτυχώς ζουν ακόμα και κάποια έχουν φουντώσει πάρα πολύ και θέλουν το κλαδεματάκι τους.. Νίιιικο, ακούς; Ευτυχώς σε λίγες μέρες γυρνάει και από τις διακοπές της η κυρία που έρχεται και μας βοηθάει στις δουλειές.. θα μας ξεβρωμίσει αυτή τη φορά κανονικότατα!
Πήγα και σούπερ μάρκετ, φορτώθηκα σαν το μουλάρι και γέμισα κάπως τα ντουλάπια και το ψυγείο. Καλά..το ψυγείο αδειάζει κάθε 4-5 μέρες..
Προετοιμάζω και το παιδί μου για τον παιδικό σταθμό! Πήραμε τσάντα, ταπεράκι και μας λείπει το παγουρίνο. Με την εκπαίδευση της τουαλέτας δεν προχωρήσαμε αρκετά αλλά ευελπιστώ πως ο σταθμός θα μας βοηθήσει.
Κάναμε σήμερα και μια βόλτα στην Αθήνα και πολύ μας άρεσε. Μόνο η ζέστη δεν μας άρεσε.. δεν πειράζει, θα τη συνηθίσουμε για λίγο και θα περιμένουμε να δροσίσει..
Μην νομίζετε ότι είμαι και αγενής.. αλλά Καλό Φθινόπωρο δεν λέω! Έχω 2 κανόνες απαράβατους! Πρέπει να πιω ζεστό καφέ και να φορέσω ζακετάκι το βράδυ..οπότε έχουμε ακόμα ;-)

14 σχόλια:

  1. Αχ Βέρα μου,αυτές οι ιδέες σου!!
    Καλό σιδέρωμα εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι, θα ευχηθώ κι εγώ καλό σιδέρωμα... γιατί εμένα έχει φτάσει στον ουρανό!!! Ελπίζω να έχεις ξεμπερδέψει από αρκετά έως σήμερα! Φιλάκια. Callie

      Διαγραφή
  2. Και μετά τα πλυντήρια, σειρά παίρνουν τα... σίδερα!!!
    Προσφέρομαι! Έχω δηλώσει fan του αθλήματος!!!
    ;-)
    Welcome back, παιδάκια!!! Να είστε καλά πάντα!!!
    (Πάντα έχεις απίθανα backgrounds, αλλά ειλικρινά... αυτό με το πλυντήριο... Πού το βρήκες???? Super είναι!!!)
    Φιλάκιααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς ήρθατε!!
    Δε λέω καλό φθινόπωρο...θα πω όταν πιεις ζεστό καφέ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγω στη χωρα των πλυντηριων ειμαι!!! Σου στελνω πλυντηριακους χαιρετισμους με πλυντηρεξ σε καθε πλυση με το απορρυπαντικο:)
    Οσο για το χειμωνα και εγω με ζεστο καφε, καλτσα κ μακρυμανικο υποδεχομαι Φθινοπωρο! Μεχρι τοτε καλοκαιρακι εχουμε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω θα πω οτι περιμενουμε τις ομορφες φωτογραφιες οχι απο τις διακοπες σας...αλλα απο τις μπουγαδες σας!
    Παντως εχει και η επιστροφη της τη χαρη της!!!

    Φιλια πολλα παιδια απο μενα!
    Φιλι στην Αθηνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε νιώθω Βέρα μου! Πριν λίγες μέρες κι εγω γύρισα σπίτι μόνο για πλυντηρια! 2 μέρες και δεν τελείωσα εντελώς. Εγώ όμως είχα κ στεγνωτήριο. Οπότε κάποια εκεί κ κάποια στην απλώστρα για γρήγορα! Από σίδερο τα βασικά...
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλως ηρθατε!!!εγω περασα την φαση των πλυντηριων αλλα εχω κολλησει στο σιδερο...το χειροτερο μου με τετοια ζεστη!!Ακομα καλοκαιρι εχουμε ,δεν ευχομαστε ακομα καλο χειμωμα!να ευχηθω καλη σχολικη χρονια στα ζουζουνια μας γιατι κι εμενα ξεκιναει παιδικο την Δευτερα!!!!Καλημερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή προσαρμογή λοιπόν...! Καλή δύναμη για ένα Δυνατό Σεπτέμβριο!
    Η ιδέα των απλωμένων ρούχων τύπου Κέρκυρας, πολύ μου άρεσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή προσαρμογή λοιπόν...! Καλή δύναμη για ένα Δυνατό Σεπτέμβριο!
    Η ιδέα των απλωμένων ρούχων τύπου Κέρκυρας, πολύ μου άρεσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα πόσο συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση!
    Εγώ καλό αποκαλόκαιρο συνηθίζω να λέω, κι αυτό θα σας ευχηθώ κι εσάς :-)
    Καλή προσαρμογή στις καθημερινές σας συνήθειες, με το καλό να αρχίσετε τα σχολεία σας, και να έχετε μια πολύ επικοδομητική σχολική χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι! Με λίγη καλή προσπάθεια, με λίγη δύναμη, με πολύ υπομονή και με αέέέναη αντοχή, έ, που θα πάει θα τα καταφέρεις, Βέρα μας. Σιγά το δύσκολο καλέ, κι εμείς τι κάνουμε νομίζεις, παίρνουμε κουράγιο απ' όλες εσάς, καθ' ότι είμαστε στην ίδια μοίρα, πάνω κάτω χα, χα, χα! Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ότι και να κάνεις να περνάς όμορφα.
    Όσο για τα πλυντήρια εγώ τα σκέφτομαι τώρα που θα γυρίσω.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ ακόμα περιμένω να επισκευαστεί το σίδερο. Προχτές τα παιδιά έπαιζαν ορειβασία στα ασιδέρωτα. Βουνό έχει γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή