Σελίδες

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Πού ταξίδεψε το δικό σας καραβάκι;

Κοίταζα το πρωί στη θάλασσα το πολύχρωμο πλαστικό καραβάκι μας. Το αγοράσαμε πέρσι. Σαν πρωτάρικο που ήταν, έκανε τις βόλτες του στα ρηχά νερά της Ερμιόνης. Στο τέλος του καλοκαιριού, αποθηκεύτηκε σε μια μεγάλη τσάντα με όλα τα παιχνίδια της παραλίας. Αυτή την τσάντα κράτησε η ξαδέρφη της Αθηνούλας. Φέτος λοιπόν, το καραβάκι αυτό συνόδεψε τα πρώτα μπανάκια της στην Ύδρα, πήγε στα δροσερά νερά της Πάρου και επέστρεψε στην Ερμιόνη!


Βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία σκέφτηκα πώς σίγουρα οι περισσότεροι έχετε ένα τέτοιο καραβάκι.. και σίγουρα έχει ταξιδέψει μαζί με τα παιδάκια σας σε όμορφες θάλασσες. Και είχα μια ιδέα! (πρωτότυπο..) Σκέφτηκα λοιπόν να κάνουμε ένα κολάζ με αυτά! Αν θέλετε, να μου στείλετε φωτογραφία με το δικό σας πολύχρωμο καραβάκι και το όνομα/τοποθεσία της παραλίας όπου βρίσκεστε! Και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την παραλία και τα νερά που πλατσουρίσατε με τα παιδάκια σας!
Στο τέλος του καλοκαιριού όσες φωτογραφίες έχουν μαζευτεί θα συνθέσουν ένα κολάζ που θα μπορείτε να το κάνετε download αν θέλετε! Εγώ θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα σαν φόντο εδώ αλλά και στη σελίδα μας στο facebook!
Τι λέτε; Να περιμένω τη φωτογραφία σας;
Στείλτε μου το δικό σας καραβάκι εδώ: owlmommyvera@gmail.com

17 σχόλια:

  1. Καραβάκια από την πισίνα δέχεστε;; Γιατί δεν βγάλαμε φωτογραφία στην Ακράτα όταν ήμασταν διακοπές, το πήραμε όμως μαζί μας εδώ και ταξιδεύει στην πισίνα της βεράντας!!! ;) Καλά υπόλοιπα ταξίδια και να περνάτε πολύ όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα που σταμάτησαν τα παιδιά να παίζουν με καραβάκια...βλέπεις μεγάλωσαν..χαχα!!
    Η ιδέα σου όμως είναι πολύ καλή...αν πάω για μπάνιο και βρω έστω και δανεικό καραβάκι θα το φωτογραφίσω...πιάνεται έτσι?
    Καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια ιδέα!! Εμείς δεν έχουμε καραβάκι, μεγαλώσαμε.. Χαχα! Αν πάμε διακοπές όμως μετά το 15αύγουστο κάτι θα βρω να σου στείλω Βερούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμορφη ιδέα αλλά εμείς δεν έχουμε καραβάκι.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραία ιδέα Βερούλα....Κάτι θα κάνω..πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σουπερ....εμεις δεν πηγαμε διακοπες ακομη, να μας περιμενετε ομως!!! 2 Σεπτεμβρη θα γυρισουμε και θα σου στειλουμε και το δικο μας καραβακι :)

    καλη εβδομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί όμορφη ιδέα!!!
    Ανυπομονώ να δω τους... στόλους σας!!!
    ;-)
    Φιλάκια, κούκλα μου!!!
    Να περνάτε όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βέρα μου δεν έχω φωτογραφία με το καραβάκι. Καραβάκι έχουμε δηλαδή, αλλά ούτε βλέφαρο δεν του έριξε. 2 δεινόσαυρους είχε μαζί και τους έπνιγε όλη την ώρα....!!! Κάποια στιγμή τους έθαψε κιόλας και σηκώσαμε όλη την παραλία για να τους βρούμε!!! Πάντως η ιδέα σου είναι πολύ όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα αργήσουμε λίγο μέχρι να επιστρέψουμε αλλά θα στείλουμε σίγουρα το δικό μας καραβάκι. Και θα γίνουμε ο πιο χαρούμενος στόλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμείς βγάλαμε φώτο με το καραβάκι μας σήμερα...Θέλεις να γράψουμε και κάτι επάνω όπως εσύ; Πχ καλοκαίρι είναι..μπλα μπλα μπλα ή θέλεις σκέτη φωτό? Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Θέλω φωτογραφία και τοποθεσία, παραλία κτλ!
      Αναμένω το καραβάκι σας λοιπόν!

      Διαγραφή
  11. τέλεια ιδέα Βερούλα!!! Σου την έστειλα τη δικιά μας!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καράβια που βγήκαν στη στεριά και πιάσανε τα όρη δέχεστε;
    http://oneiropeioio.blogspot.gr/2013/07/blog-post.html
    Καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασα να πω ότι μ΄ αυτό το πλεούμενο πήγαμε στη Ζάκυνθο αυτό το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
    2. Ξεχασα να πω ότι μ΄ αυτό το πλεούμενο πήγαμε στη Ζάκυνθο αυτό το καλοκαίρι.

      Διαγραφή