Σελίδες

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Φορέματα και σαλοπέτες!

Πώς μερικές φορές ανακαλύπτεις πως κάποιος είναι τελικά γνωστός σου, είναι φοβερό! Έτσι έπαθα και με τη Μαρία. Έβλεπα καιρό τα ρουχαλάκια της στο facebook και μετά από κάποια μηνύματα ανακάλυψα ότι είναι κολλητή κάποιας φίλης! Είπα λοιπόν να σας παρουσιάσω το μαγαζάκι της αλλά να δώσουμε και κάτι για τη χαρά της γνωριμίας μας!
Το Marvie Shop ξεκίνησε με χειροποίητα ρούχα για μικρά κορίτσια. Φορέματα σε Α γραμμή, από 100% βαμβάκι, με ανεξίτηλα χρώματα και ευκολοσιδέρωτα. Σε αυτό που ξεχωρίζουν είναι βέβαια τα υφάσματα. Τα σχέδια είναι μοναδικά! Και τα ονόματα των φορεμάτων ευφάνταστα! Μιλάμε βέβαια για το Ρόδο, τη Μαύρη Ντάλια, το Πάρκο, τη Λευκή Πορσελάνη, τη Βόλτα στο Δάσος, την Κοκκινοσκουφίτσα και πολλά ακόμα!
Κάθε φορά που τα χαζεύω δεν ξέρω ποιο μου αρέσει περισσότερο..
Τα νούμερα ξεκινούν από 3 μηνών εώς 4 χρονών αλλά μπορούν να φορεθούν και από κορίτσια μέχρι 6-6,5 χρονών σαν τοπάκι!


Μετά από αρκετό καιρό ήρθε και η σειρά των νεαρών! Για να μην έχουν κανένα παράπονο και οι αγορομανούλες ότι δεν βρίσκουν ιδιαίτερα ρουχαλάκια για τα αντράκια τους! Οι σαλοπέτες είναι επίσης από βαμβακερά υφάσματα, πλήρως φοδραρισμένες και έχουν τσέπες μπροστά, πίσω και στο στέρνο. Διαθέτουν τρουκς κάτω από τα πόδια και στο πλάι για εύκολη αλλαγή (πάνας). Οι τιράντες προσαρμόζονται βέβαια στο ύψος του κάθε πιτσιρικιού! Αυτές οι σαλοπέτες είναι πολύ άνετες και είναι η νέα αγορίστικη τρέλα! Τα νούμερα ξεκινούν από 6 μηνών εώς 4-4,5 χρονών. 


Λοιπόν! Η Μαρία του Marvie Shop προσφέρει έκπτωση σε όλους τους αναγνώστες του Owl Mommy! Μας κάνει ειδικές τιμές! Τα φορέματα στα 27 ευρώ και τις σαλοπέτες στα 30 ευρώ! Η προσφορά ισχύει για 10 μέρες! Μπορείτε να βρείτε όλη τη συλλογή του Marvie Shop στην επίσημη σελίδα του στο facebook εδώ αλλά και στο etsy! Ρωτήστε ότι θέλετε κατευθείαν τη Μαρία στέλνοντας της μήνυμα εδώmarvieinfo@gmail.com
Το καλοκαίρι είναι μόλις στα μισά του! Μήπως να ξανασκεφτείτε τι ξεχωριστές εμφανίσεις έχουν να κάνουν τα παιδάκια σας και να εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά; Για ρίξτε μια ματιά!

12 σχόλια:

  1. Οντως απιθανα!! Πολυ ωραια χρωματα και σχεδια και για τα κοριτσακια και για τα αγορακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τρελαίνεις! Με όλα τα ωραία αλλά και με τα καταπληκτικά κουκουβαγιάκια που ξετρυπώνεις! αχαχαχα! Τώρα, πέρνα να πάρεις και το δωράκι σου από εδώ που σου ταιριάζει γάντι!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω πω δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφες σαλοπέτες!! Τα φουστανάκια έκανα οτι δεν τα είδα...!
    Που τα ανακαλύπτεις ήθελα να ήξερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ιδιαίτερα φορεματάκια!
    Έντονα χρώματα και χαρούμενα μοτίβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα φορεματάκια τα γνωρίζω κι εγώ από το facebook και πραγματικά τα μοτίβα είναι φανταστικά!!!! Θα ήθελα όμως να τα δω και φορεμένα. Τρέχω να δω αν υπάρχουν σε φώτος. Callie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Βερούλα! Τι ωραία πράγματα ανακάλυψες πάλι; Χρόνια πολλά για τα δύο χρόνια Owl Mommy! Σε περιμένει βραβείο:

    http://sofikoukoubagia.blogspot.gr/2013/07/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ιδιαίτερα, πολύ πολύχρωμα, παραμύθια ολόκληρα αποτυπωμένα πάνω σε ρουχαλάκια, μπράβο στην καλλιτέχνιδα! Και σε εσένα που μας την γνώρισες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πωπω! τι όμορφα. Μακάρι να ήταν μικρότερα τα παιδιά μου. Η κοκκινοσκουφίτσα και οι νάνοι, το πρώτο είναι απίθανα. Θα την έχω υπόψη για κανένα δώρο. Ευχαριστούμε Βέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφα σχέδια και χαρούμενα χρώματα. Μπράβο Βέρα μου για την πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αχ βρε Βέρα μου να μην σε ξέρω όταν οι κόρες μου ήταν μωρά!!!!
    αν θες πέρνα κι από εδώ http://stvassoyahoogr.blogspot.gr/
    ένα βραβείο σε περιμένει να το παραλάβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι πανέμορφες οι άτιμες!!! Δυστυχώς στα τέκνα μου δεν κάνουν αλλα θα τις έχω υπόψιν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή