Σελίδες

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

2 χρόνια Owl Mommy!

Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που πάτησα πρώτη φορά "δημοσίευση" και ένα δικό μου κείμενο βγήκε βόλτα στη blogόσφαιρα. Και μετά όλα πήραν το δρόμο τους.
Ο πρώτος χρόνος κύλησε χωρίς να το ψάχνω και πολύ και χωρίς τα κείμενα μου να είναι τόσο συνειδητοποιημένα. Κοιτάζω τώρα κάποιες αναρτήσεις από το 2011 (2011 μμμ!) και αναρωτιέμαι πώς τα έγραφα εγώ αυτά. Ο δεύτερος χρόνος του Owl Mommy ήταν για μένα πολύ πιο ώριμος. Ήθελα να γράφω πιο βιωματικά, πιο συναισθηματικά, να μοιράζομαι περισσότερα. Και είδα ότι αυτή τη δική μου ανάγκη την αγκαλιάσατε. Με τα σχόλια σας, με τη συμμετοχή σας στις έρευνες που έκανα, με τις ενστάσεις σας, με τα e-mails που μου στέλνατε. Κάθε μα κάθε φορά που ένα σχόλιο σας έρχεται στο inbox μου χαίρομαι. Ειδικά όταν είναι σε ανάρτηση που εκμυστηρεύομαι κάτι δικό μου ή μοιράζομαι κάποια ανησυχία μου για το παιδί ή κάποιες σκέψεις για το μέλλον.. το κάθε σχόλιο που αφήνετε μετράει για μένα πολύ. Βλέπω ότι υπάρχει κόσμος που αισθάνεται όπως κι εγώ, που σκέφτεται, που νευριάζει, που στεναχωριέται, που έχει τις ίδιες αμφιβολίες με μένα. Μπορεί το Owl Mommy να είναι για μένα και μια μορφή ημερολογίου αλλά μου αρέσει να είναι και ένας χώρος που μπορούμε να μοιραστούμε την άποψη μας, να συζητήσουμε, ακόμα και να διαφωνήσουμε με αφορμή μια ανάρτηση.



Ο δεύτερος χρόνος του Owl Mommy μου έφερε και κάτι πολύτιμο. Μια καινούρια  παρέα. Από αυτές που είναι πραγματικές, που μετά από τις διαδικτυακές συζητήσεις βγαίνουν για καφέ, για μπίρα, για ψώνια, για μπάνιο στη θάλασσα. Από αυτές που εύχεσαι να κρατήσουν.. που εξελίσσονται σε δυνατές φιλίες. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσα σε αυτή την ηλικία να κάνω καινούριες φίλες.. κι όμως.. το ζω και αυτό! Και ελπίζω να το ζω για πολύ ακόμα..
Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα! Για το χρόνο που ξοδεύετε εδώ, που έρχεστε  το πρωί με τον καφέ σας, το μεσημέρι μόλις κοιμηθούν τα παιδιά και το βράδυ αφού βάλετε το σύζυγο για ύπνο.. ναι, ναι..όλα τα ξέρω ;-)
Εκτός από μαμά κουκουβάγια (ναι, δεν τον έχω επικαρπία τον τίτλο..το ξέρω), είμαι μια μαμά blogger και ελπίζω να καταφέρω να είμαι εδώ και στο μέλλον!
Σας φιλώ και σας ευχαριστώ!

29 σχόλια:

  1. χρόνια πολλά λοιπόν.Εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις για πολλά χρόνια ακόμα και να μας κρατάς συντροφιά εδώ στην μπλοκόσφαιρα!Είσαι από τα ιστολόγια που παρακολουθώ κι ομολογώ πως κάθε φορά διαβάζω με ενθουσιασμό.Να τα εκατοστήσεις owl Mommy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωω, πρώτη φορά είμαι η πρώτη που σχολιάζει κάτι!! Μ'αρέσει το μπλογκ σου, να τα εκατοστήσει! Αν και για να είμαι ειλικρινής, πολλές φορές μου προκαλεί ενοχές το να διαβάζω τις αναρτήσεις σου που δείχνουν πόσο ασχολείσαι με την Αθηνούλα, γιατί εγώ δεν ασχολούμαι τόσο με τα δυο μου τα παιδάκια(8 και 6 χρονών) Αισθάνομαι ότι είμαι στα πρόθυρα burn out! Παρεπιμπτόντως, μου άρεσε η ανάρτησή σου για το ένα παιδί. Χρόνια πολλά και πάλι! Julie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι να γράψω όλο αυτό πρόλαβε άλλος να σχολιάσει πρώτος τελικά!!!Julie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς σε βρήκα !!!!Τί σύμπτωση !!!!! Ανακάλυψα το blog σου
    τη μέρα των γενεθλίων του !!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο blog σου !!!!Να συνεχίσεις να γράφεις για πολλά -πολλά χρόνια !!!! Γράφεις πολύ όμορφα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια Πολλαααά!! Πολύ ωραία φωτογραφία! Να συνεχίσεις για πολλά χρόνια να εμπνέεις και να σε εμπνέουν, να έχεις καλούς αναγνώστες και ξεχωριστές εμπειρίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ω, εύχομαι να υπάρχει το μπλογκάκι σου για πολλά χρόνια ακόμη! Κάθε χρόνο να μεγαλώνει και να γίνεται σοφότερο (όσο πιο σοφή μπορεί να γίνει κουκουβάγια τέλος πάντων...)!
    Εμείς ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα (και τα δώρα ναι ναι ναι) και θα τα λέμε κι αυτή τη χρονιά!
    Πολλά φιλιά
    Υ.Γ. τι ωραία φωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά και να είσαι πάντα καλά να ομορφαίνεις με τις αναρτήσεις σου τις οθόνες μας και τη σκέψη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ζήσει Βέρα μου το μπλογκ σου, να μεγαλώσει παράλληλα με το παιδάκι σου κι εσένα και να γίνει ένα τεράστιο δέντρο με πολλά παρακλάδια, φουντωτό και υγειές!

    Εύχομαι ότι καλύτερο!!!
    Υπέροχη η φωτογραφία σου!!

    Σε φιλώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρόνια πολλά μάμα κουκουβάγια με πολλές αναρτήσεις και πολλές ακόμα φιλίες!!!!!
    καλήμερα Βέρα μου και τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρονια πολλα πολλα Βερα μου στο blog σου!!! Με τον καιρο θα γνωρισεις υπεροχους ανθρωπους εδω μεσα, ειμαι σιγουρη. Υπαρχουν και καποιοι αλλοι, που θα προσπαθησουν να σε στενοχωρησουν. Μη δωσεις σημασια, καποια δικη τους δυστυχια προσπαθουν να ξορκισουν με λαθος τροπο :)

    Να εισαι παντα καλα και να μας γραφεις τις σκεψεις σου, τις ανησυχιες σου, τις εμεπιριες σου. ΑΚομη κι αν διαφωνουμε καποιες φορες, ειναι εποικοδομιτικες οι συζητησεις μας :)

    Καλη εβδομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου σου Βέρα μου!! ευχαριστούμε για την παρέα..για άλλη μια χρονιά!! πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρονια πολλα Βερα μου. Εισαι υπεροχη και γλυκια και χαιρομαστε να σε διαβαζουμε. Εξαιρετικη φωτογραφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά στο blogοσπιτάκι σου. Να είσαι πάντα καλά και να σε διαβάζουμε για πολλά πολλά χρόνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά!!! Εύχομαι η κάθε χρονιά να είναι και πιο δημιουργική από την προηγούμενη και έχουμε το μπλογκ σου παρέα μας για πολλά χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια Πολλάαααα !!! Πολύ όμορφη η φωτογραφία σου με το κεράκι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά σε ένα από τα πολύ πολύ αγαπημένα μου blogs!
    Να είσαι καλά Βεράκι και να συνεχίσεις να μας κρατάς συντροφιά με τις από καρδιάς αναρτήσεις σου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά μαμά κουκουβάγια και φίλη κουκουβάγια Βέρα! Ναι, είναι απίστευτο αυτό με τις φιλίες που κάναμε τώρα στα "γεράματα"! Φτου φτου να μην μας ματιάσουνε:)))
    Η φωτογραφία για τα δύο χρόνια του πανέμορφου μπλογκοσπιτακίου σου είναι απίθανη! Μόνο εσύ θα μπορούσες να την εμπνευστείς:)
    Δεν σε διάβαζα από την αρχή, αλλά σχεδόν ένα χρόνο και ομολογώ πως χαλαρώνω όταν έρχομαι εδώ. Ερχομαι επειδή το θέλω και όχι επειδή πρέπει. Έχεις μια μαγική ικανότητα να μας κάνεις να αισθανόμαστε άνετα στο "σπιτάκι" σου. Στοιχηματίζω πως θα σε διαβάζουμε για άλλα 72 χρόνια ακόμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά!!!
    Να είσαι καλά να μας χαρίζεις όμορφες αναρτήσεις για πολλά πολλά χρόνια!!
    Η φωτογραφία σου απλά καταπληκτική!!
    Και του χρόνου..φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Bεράκι μου χρονια πολλα και καλα στο μπλογκ σου! να σαι πολλα πολλα χρονια εδω και να γραφεις γιατι μετά απο μαμα κουκουβάγια θα γινεις και γιαγια κουκουβαγια! αμ πως! και εμεις θα σε διαβαζουμε ακόμα! φορωντας γυαλια πρεσβυωπιας, πλεκοντας και πινοντας τσαγακια! αλλά μπορεί να μη γραφουμε σχολια γιατί πολύ απλά θα στα λέμε απο κοντά στα καφε (ή μήπως καπη χοχοοχοοχο) που θα βρισκομαστε!

    Πολλά φιλιά σε σενα και στην ομορφουλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρονια Πολλα και καλα στο μπλογκακι σου μαμα κουκουβαγια !!!!!!!! Να συνεχισεις με την ιδια δροσερη μαμαδοδιαθεση !!!!!! Εγω ειμαι νεα στο σπορ χε χε χε !!! Φιλακια πολλαααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια πολλά!! Πως περνάνε τα χρόνια! Ακόμα και στην blogόσφαιρα! Πάντα με έμπνευση να συνεχίσεις να μας γράφεις και να μας κρατάς συντροφιά με τα πάνω σου και τα κάτω σου, με τα μαμαδίστικα και τα γυναικεία αλλά και με ότι άλλο σε γεμίζει!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρόνια πολλά και δημιουργικά Βέρα μου! Να μας κρατάς συντροφιά με τις σκέψεις και τα όσα πολύ όμορφα δημιουργείς!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλα. Με το καλο να συνεχισεις τόσο δυναμικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βέρα μου εδώ θα είμαστε και τον τρίτο χρόνο, θες δεν θες,χιχι!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και στην οικογένειά σου και πραγματικά να ξέρεις ότι για μένα ήσουν ένας λόγος να αγαπήσω το μπλογκινγ... η δημιουργική, τρελιάρα, χαμογελαστή κουκουβαγιοβέρα μου που μοιράζομαι και πολλά άλλα εκτός από το μπλόγκινγ. Είναι τελικά ωραία να μπαίνουν στη ζωή σου χρωματιστοί άνθρωποι, σαν κι εσένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρόνια πολλά και απο μένα!! Αντε και απο Σεπτεμβρη μετα τα σχολεία και μια συνάντηση να κάνουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Xρόνια πολλά πολλά ακόμη, δημιουργικά κι ευχάριστα, με αυτό το blog να σε γεμίζει πάντα όμορφες εμπειρίες και να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου!

    Να περνάς καλά!

    Φιλιά!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να τα εκατοστήσει το μπλογκοσπιτάκι σου και να είναι πάντα δημιουργικό και γεμάτο όμορφα συναισθήματα!
    Η φωτογραφία με το κεράκι εξαιρετική!
    Πολλά γιορτινά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βίντεο με ιδέες Δημιουργικής Γραφής για παιδιά από τους Βιβλιοσκώληκες! http://www.youtube.com/watch?v=Q2h-8mJDf0Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άιντε άιντεεεεεεεεε!!!!!! Πώς την έχασα εγώ αυτή την ανάρτηση;;;;;

    Χρόνια πολλά στο μπλογκάκι σου φιλενάδα! Να συνεχίσεις να μας κρατάς συντροφιά για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!
    Η φωτογραφία, όλα τα λεφτά ;)
    Φιλιά στα μαγουλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή