Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

To μικρό Minnie πάρτυ μας!

Το παιδάκι μου! Έγινε 2 χρονών! Δεν το πιστεύω..μου φαίνεται σαν να έγραψα για τα περσινά γενέθλια της πριν λίγο καιρό..Κάθε μέρα μαζί της είναι μια έκπληξη και είναι φανταστικό πώς ένα μικρό κοριτσάκι μπορεί να μας μάθει τόσα πράγματα..Είμαι ευτυχισμένη και μόνο που την βλέπω να τρέχει, να χαχανίζει, να τρώει με τα χέρια τα φρούτα, να προσπαθεί να πιει νερό από το ποτήρι μου.. Να είναι πάντα καλά εύχομαι για το παιδάκι μου, να φτιάξει τη ζωή της όπως επιθυμεί και να είναι και λίιιγο τυχερή! 
Φέτος κάναμε ένα μικρό οικογενειακό πάρτυ για τα γενέθλια της Αθηνάς μας. Με θέμα τη Minnie Mouse βέβαια! Και αφού πέρασαν οι μέρες της χαρτοκοπτικής και φτιάξαμε στεφάνι, γιρλάντες και φιγούρες είμαι πολύ χαρούμενη που θα τα μοιραστώ μαζί σας!

Αυτό είναι ένα έπιπλο που έχουμε στο μπαλκόνι και το χρησιμοποίησα για μπουφεδάκι. Η φωτογραφία είναι πρωινή.. πριν τοποθετήσω όλα τα καλούδια που είχαμε ετοιμάσει για πρωινό: κεκάκια, μπισκότα, τυροπιτάκια, πεϊνιρλάκια και μίνι hot dog! (η φωτογραφία δεν τα συμπεριλαμβάνει..χεχε). Μετά είχα ετοιμάσει άλλα για μεσημεριανό! Μην νομίζετε δηλαδή ότι δεν μαγείρεψα κιόλας! Έφτιαξα για πρώτη φορά και burger-άκια και έγιναν πολύ ωραία! (λυπάμαι..ούτε αυτά συμπεριλαμβάνονται στις φωτογραφίες.. :-)


Εδώ σας δείχνω μια πιο μακρινή και μια κοντινή φωτογραφία του γιορτινού μπαλκονιού μας! Το σπιτάκι με τα ασορτί σημαιάκια του από πάνω δεν τιμήθηκε ιδιαίτερα καθότι ήρθαν καινούρια δώρα και καταλαβαίνετε..


Και να και η τούρτα μας! Διάλεξα τελικά να κάνω το πρόσωπο της Minnie για να το αναγνωρίσει αμέσως η Αθηνά και να χαρεί φωνάζοντας το όνομα της, όπως και έγινε! Και έσβησε και τα κεράκια μόνη της! Ε, μα τόσες πρόβες είχαμε κάνει!


Και για επιδόρπιο εκτός από την τούρτα είχα φτιάξει και παγωτό φράουλα και κεράσι! Με συνταγή από τη Fraoulitsa, πανεύκολο και νοστιμότατο!

Την τούρτα την πήρα από εκεί που σας είχα πει ότι είχα κάνει και την περσινή στο Sunshine Party. Δυστυχώς φέτος έμεινα ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τη συνεργασία.. Κάποια λάθη εκ μέρους του εργαστηρίου, η μη εξυπηρέτηση μου και η απαράδεκτη συμπεριφορά (τσακωμός με φωνές και μη εκτίμηση των χρημάτων που έδωσα) με κάνουν δυστυχώς να μετανιώνω για όσες φορές την έχω συστήσει. Το κακό είναι ότι μου χάλασε τη διάθεση και εκνευρίστηκα πρωί πρωί.. Το καλό είναι ότι δεν το άφησα να με επηρεάσει περισσότερο και το έκανα πέρα για να απολαύσω τη γιορτούλα της κόρης μου..


Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές που μου στείλατε! Το εκτιμώ πολύ όταν μου στέλνετε προσωπικά μηνύματα και χαίρομαι αφάνταστα να απαντώ σε οτιδήποτε με ρωτάτε! 

Και του χρόνου, ελπίζουμε να είμαστε καλά να κάνουμε μεγαλύτερο πάρτυ! Σας φιλώ φίλοι μου, να έχουμε μια καλή βδομάδα! 

*Μπορείτε να δείτε την κατασκευή για το στεφάνι της Μίνυ εδώ και τη γιρλάντα με τα σημαιάκια της Μίνυ εδώ.


32 σχόλια:

  1. Βέρα μου τι κουκλίτσα η Αθηνούλα! Και το μπαλκόνι σας δείχνει τόσο όμορφο έτσι στολισμένο! Η τούρτα έγινε πολύ καλή αν και λυπάμαι που χαλάστηκες πρωί πρωί. Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει στα δεύτερα γενέθλια του Φαίδωνα (τι σύμπτωση). Τέλος πάντων!
    Χάρηκα τόσο πολύ που συμμετείχα κατά κάποιο τρόπο στη γιορτή σας! Τα παγωτά δείχνουν υπέροχα έτσι δίχρωμα που τα έκανες! Ευχαριστώ για την προτίμηση και την αναφορά!
    Σας φιλώ, στέλνω τις ευχές μου και μακάρι η Αθηνούλα να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να την χαιρεσαι!!!ειναι μια κουκλιτσα!!!πολυ ομορφο το μπαλκονι σας με την μινυ!!!και η τουρτα φαινεται τελεια,εμενα στο πρωτο παρτυ πηγα 2 ωρες πριν το παρτυ να την παρω και μου ειπαν οτι δεν την ειχαν φτιαξει γιατι μου ειχαν δωσει το χαρτι που επρεπε να δωσουν στο εργαστηριο..κανεις δεν ειδε αυτο το λαθος αναρωτιεμαι;;ξεκινησαν να την φτιαχνουν εκεινη την ωρα και την εστειλαν τελικα σπιτι μεσα σε 2 ωρες!!και του χρονου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βέρα μου όλα υπέροχα! που να έκανες και μεγάλο πάρτι δηλαδή! τελικά εμείς οι μαμάδες όταν πρόκειται για τα παιδάκια μας δεν έχουμε μέτρο!
    Και του χρόνου, να στε καλά να οργανώσετε ένα μεγάλο πάρτι και να πάνε όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκατόχρονη η κουκλίτσα σου, η τούρτα φαίνεται τέλεια, πες μας που αντιμετώπισες πρόβλημα, την ξανάφτιαξαν γι'αυτό ήταν τόσο όμορφη όσο φαίνεται στη φωτογραφία? Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τη χαίρεστε τη μικρούλα την όμορφη και να γιορτάζετε πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουκλαρα η κόρη σου, κουκλάρα! Φτου φτου σκόρδα, να τη χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι κούκλα είναι αυτή!!! Φτου φτου ομορφιές!! Να τη χαίρεστε Βέρα μου!! Να είναι πάντα χαρούμενη και γελαστή, τυχερή και γερή!! Τι όμορφα πράγματα ετοίμασες!!! Και ευτυχώς δεν αφησες την κακή συνεργασία να σου χαλάσει τη μέρα!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να χαίρεσαι την Αθηνούλα σου, πάντα γερή, ομορφη και τυχερή στη ζωή της.
    πολλα φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή την κούκλα την θέλω για νύφη μου!! Με 2 γιους θα έχει και να διαλέξει!! Πραγματικά μια κούκλα φτου φτου μη την ματιάσω ηλεκτρονικά την Αθηνούλα! Καλά έκανες και δεν χάλασες την διαθεση σου περισσότερο. Μπράβο σου και πάλι μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά στην κουκλίτσα σας!!
    Να την χαίρεστε και να είναι πάντα τυχερή κι ευτυχισμένη!
    Διάλεξες τελικά το πρόσωπο της Μίνι και καλά έκανες μια και τη χάρηκε η Αθηνούλα..κρίμα μόνο που ξεκίνησε η μέρα με τσακωμό..
    Και του χρόνου!!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας, γερή και τυχερή να είναι πάντα εύχομαι!!!!
    Η τουρτα σας είναι ονειρεμένη φανταζομαι χαρά που έκαναν τα μικρά!!!!!!
    Πολυ όμορφα όλα πολλα πολλα μπραβο!!!!!
    Φιλακια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε συ, τί ομορφιές είναι αυτές???!!!
    Μπράβο σου!!!
    Να το χαίρεστε τα Αθηνούλι!!!
    Υγεία, χαρά και γέλια πάντα να τη συντροφεύουν!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
    (Και τα άσκημα να μένουν πάντα πίσω!!!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο στολισμός είναι μαγικός! Πουά και Μίνυ παντού...ακόμα και στο θερμός! Χα χα χα
    Η Αθηνούλα είναι μια κούκλα! Σαν μεγάλο παιδί βρε Βέρα. Πόσο άλλαξε τόσο σύντομα!
    Δηλαδή αν είχατε μεγάλο πάρτι τι θα έφτιαχνες παραπάνω???? Αυτά είναι απίθανα και πολλά!!!! Φύλαξέ μου να περάσω αύριο να φάω:) Δυο βήματα είμαστε!!!
    Τα παγωτάκια της Φραου-Λίτσας τα έχω δει τα άτιμα και είναι στα προσεχώς!!!
    Η τούρτα είναι πολύ όμορφη παρόλο το λάθος. Είναι κρίμα πάντως τέτοιες εποχές να υπάρχουν επαγγελματίες που φέρονται με τέτοιο τρόπο και δεν εκτιμούν τα λεφτά του πελάτη.
    Εύχομαι το κοριτσάκι σου να είναι έτσι ευτυχισμένο και χαρούμενο και πολύυυυυ τυχερό για μια ζωή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βέρα μου, να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου! Πολύ όμορφος στολισμός, όλα ασορτί έδεσαν τέλεια. Και η τούρτα σας άψογη. Λατρεύω ζαχαρόπαστα!!!
    Μπράβο στην άξια μανούλα, πάντα χαρές να έχετε!
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να τα χιλιάσει!
    -κουκλίτσα η θυγατέρα.
    ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της. φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχου μωρε τι ομορφο κοριτσι ειναι αυτο!!!
    Να τη χαιρεσαι Βερα μου!!!!!
    Ολα υπεροχα ηταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όλα ωραία, πάντα χαρές στο σπίτι σας Βέρα μου,να καμαρώσετε το κοριτσάκι σας όπως επιθυμείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να τη χαίρεστε την κούκλα σας, να είναι πάντα χαρούμενη και γελαστή! Φοβερό πάρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρόνια της Πολλά και από εδώ!! Να την χαίρεστε!!
    Τέλεια τα έκανες όλα.. Μην χαλιέσαι για τέτοια θέματα πάντως! Το ζητούμενο είναι ότι το κοριτσάκι σας το καταχάρηκε!! Πανέμορφη είναι φτου φτου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρόνια πολλά να την χαίρεσαι, να ναι γερή και τυχερή στην ζωή της. Πάρα πολύ όμορφα τα έφιαξες όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας Βέρα μου!
    Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι μόνο τα καλύτερα για την κουκλίτσα σας! Είναι αξιολάτρευτη πραγματικά!
    Όσο για το πάρτι σας, εύγε σου χρυσοχέρα μαμά!
    Πολύ πολύ όμορφος και χαρούμενος ο μπουφές σας!
    Κρίμα που χαλάστηκες με το ζαχαροπλαστείο... Η τούρτα πάντως είναι πολύ όμορφη!
    Και του χρόνου με υγεία Βέρα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου. Να είναι καλότυχη και ευτυχισμένη! Όσο για σένα... Τα έφτιαξες όλα υπέροχα! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να την χαιρεστε!!! Υπεροχα ολα!!! Αυτα τα παγωτακια της Λιτσας κι εγω τα εχω βαλει στο ματι κι ακομη δεν τα εχω κανει.

    Οσο για την "ασχημη" συνεργασια, σε καταλαβαινω. Κι εγω θυμωνω οταν συμβαινουν αναποδιες και ειδικα οταν συναντω ελειψη σεβασμου... μετα σκεφτομαι οπως εσυ και αλλαζω. Δεν αξιζουν ολοι αυτοι να ασχοληθω περισσοτερο μαζι τους. Κι αν του εστειλα και πελατες, θα τους διωξουν μονοι τους :)

    Καλημερααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να την χαίρεστε Βέρα μου την μικρή σας και στην ζωή της να είναι πάντα γερή και χαμογελαστή!! Όσο για την διακόσμηση πολύ όμορφη, μπράβο !!!
    Και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να την χαίρεστε! Είναι μια κούκλα!!! Να περνάτε πάντα όμορφα (και να μην αφήνεις κανέναν ανόητο να σου χαλάει τη διάθεση)!
    Πολλά φιλιά! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρονια πολλά στην ομορφη Αθηνούλα και απο εδω!!!!!
    Ειρηνη & Σπυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσει η κορούλα σου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πως μεγαλωσε!!! Να τη χαιρεστε βερουλα μου, να μεγαλωνει και να γινεται κοπελαρα, γλυκια κ χαρουμενη!! Και ναι να ειναι πολυ-πολυ τυχερη στη ζωη της!! Φιλακια απο εμενα & νικολ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια πολλά και καλά! Να την χαίρεσαι την Αθηνούλα μαμά χρυσοχέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επιτέλους είδαμε και φωτός από το παρτάκι σας!
    Nα χαίρεσαι την κουκλίτσα μου Βέρα μου! Να είναι τυχερό το παιδάκι σου και πάντα καλά! Να τα εκατοστήσει με υγεία!
    Πανέμορφος ο στολισμός σας!!! Και η τούρτα!!!

    Φιλιά!

    P.S. Όσον αφορά στην αριστερή και τη δεξιά minnie που είναι όρθιες στον μπουφέ (τις τσαχπινούλες ντε...), ακριβώς τις ίδιες τις είχα χρησιμοποιήσει και εγώ στο περσινό μας παρτάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρόνια της πολλά! Να ζήσει γερή, χαμογελαστή και με πολλή πολλή τύχη...! Να ζήσετε κι εσείς, Βέρα και Νίκο, να την χαιρόσαστε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή