Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ιούνιος!

Θέλω να χαμογελάσω και να πω "καλώς ήρθες Ιούνη"! Ο Ιούνιος έχει μαζεμένες πολλές χαρές στο σπίτι μας. Με πιο σημαντική τα γενέθλια της Αθηνάς! Είναι βέβαια και τα δικά μου, και του Νίκου και έχουμε και επέτειο! Τόσοι Δίδυμοι σε αυτό το σπίτι που κανένας λογικός δεν αντέχει μαζί μας για πολύ, χαχα! Μου αρέσει που τα έχουμε όλα μαζί, δεν ήταν και επιλογή μου έτσι κι αλλιώς! Αυτές οι μέρες μας βρίσκουν απασχολημένους! Έχουμε αρκετά παιδικά πάρτυ, συναντήσεις με φίλους, δοκιμάζουμε νέες συνταγές, ετοιμάζω τις κατασκευές για τη γιορτούλα της μικρής και κάνουμε σχέδια για το καλοκαίρι! Ναι, είπαμε φέτος να καταφέρουμε να πάμε και κάπου αλλού 5-6 μέρες εκτός από το εξοχικό μας.



Και είναι το καλύτερο μου αυτό. Το έχω ξαναπεί..για να καταλάβω διακοπές θέλω να μπω σε καράβι! Να πιω καραβίσιο φραπέ, να με φυσήξει το αεράκι, να με πιτσιλίσουν τα κύματα και να ακουμπήσω τα χέρια μου στα αλατισμένα κάγκελα στο κατάστρωμα.. Να τσακωθώ με την κυρία που έχει πιάσει 4-5 θέσεις για να απλώσει τα πόδια της, να πάρω σταυρόλεξο, να φάω τοστ και πατατάκια όταν πεινάσω και να πάρω και μια χαλβαδόπιτα από το χοντρούλη που ανεβαίνει όταν είμαστε σε λιμάνι, έτσι για το καλό! Και όλα αυτά, να τα κάνω φέτος με το παιδάκι μου μαζί! Οπότε, είμαι σε αναζήτηση ιδανικού προορισμού για οικογενειακές διακοπές! Θέλουμε νησί με ιατρικό κέντρο (το αναφέρω γιατί αλλιώς θα πήγαινα στη Σίκινο αλλά δεν έχει ούτε φαρμακείο δυστυχώς..), να είναι στις Κυκλάδες (τις αγαπώ κι ας είναι ξερές..είναι πανέμορφες), να έχει όμορφες προσβάσιμες παραλίες, ωραία Χώρα για να κάνουμε βόλτες και αρκετά δωμάτια με ανέσεις ή ξενοδοχεία για να διαλέξουμε αυτό που μας αρέσει περισσότερο! Πολλά ζητάμε; Σκέφτομαι τη Νάξο..δεν έχω πάει και δεν έχω προσωπική άποψη. Ωραία είναι;
Αααχ, καλώς ήρθες Ιούνη!

17 σχόλια:

  1. Καλό μήνα! Πολύ ξεχωριστός λοιπόν αυτός ο μήνας για εσάς! Τις κυκλάδες να σου πω την αλήθεια δεν τις έχω στο μυαλό μου για οικογενειακές διακοπές! Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει νησί εκεί με αυτά ακριβώς που ζητάς! Αυτό με το καράβι ισχύει, έτσι το νιώθω κι εγώ..Αν δεν μπεις σε καράβι δεν νιώθεις διακοπές καλοκαιρινές! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλήμερα και κάλο μήνα σε σένα Βέρα μου και την οικογένεια σου.Εύχομαι αυτό το μήνα να τον χαρείτε και να περάσετε σούπερ!!!
    Πριν λίγα χρόνια όταν ο γιος μου ητάν στο δημοτικό κάναμε διακοπές στη Νάξο, ήταν μια πολύ καλή επιλογή.Θάλασσα,παραλίες,
    λιμάνι με τουριστικά και σοκάκια μες στη χώρα, γραφικά χωριουδάκια
    στην ορεινή Νάξο εκεί θα βρείτε καλό φαγητό και παραδοσιακά γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και Πάρο θα είναι ωραία..και Σύρο..Στην Πάρο έχω πάει θα σας αρέσει.. Εμένα βέβαια το αγαπημένο μου είναι η Σαντορίνη..αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σας βόλευε..πολλά φιλιά και καλό μήνα Βέρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό,τι κι αν κάνετε, όπου κι αν πάτε, να περάσετε τέλεια. Δεν έχω πάει Νάξο για να σου πω την άποψή μου.
    Καλέ εσείς στο σπίτι αν κατάλαβα καλά, δεν είστε τρεις , αλλά έξι ε; Ωχ, εδώ είμαι μόνο εγώ διπλή και δεν βγάζουμε άκρη, φαντάζομαι εσείς χεχε
    Καλό καλοκαίριιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω πάει Νάξο, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα! Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τέτοια καλή διάθεση, όπου και να πας θα περάσεις τέλεια! Για Νάξο έχω ακούσει τα καλύτερα!
    Πολλά φιλάκια και καλές διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα, καλό μας μήνα!!!!
    Κάποιες έχουν και γενέθλια, γκουχ! αυτό το μήνα!
    Καλό καλοκαίρι, Βέρα μου, καλά να μπει!!!
    Καλή διάθεση να έχεις και όπου και να είσαι καλά θα περάσεις.
    Οι Κυκλάδες είναι, για μένα, μαγικές...
    Φιλιά και σε Αθηνούλα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!
    Οι Κυκλάδες είναι πανέμορφες όλες. Μειονέκτημά τους θεωρώ την παγωμένη θάλασσα-ακόμη και τον Αύγουστο!Επειδή έχεις μικρό παιδί, θα σου πρότεινα Σύρο, Νάξο,Άνδρο ή Τήνο. Τις έχω επισκεφθεί και είναι πανέμορφες(Στη Νάξο έχω μείνει 2 χρόνια λόγω δουλειάς).
    Να περάσετε τέλεια όπου κι αν πάτε! Τζίνα Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως... εκπρόσωπος των Κυκλάδων να μιλήσω???!!!
    ;-)
    Έχω να πάω στη Νάξο, 6-7 χρόνια, αλλά απ' ό,τι θυμάμαι ήταν πολύ όμορφα!!!
    Επειδή στις Κυκλάδες δεν φημιζόμαστε για το πράσινό μας, εγώ θα ήθελα να πάω Άνδρο, που στη μία της πλευρά είναι όαση...
    Περί ορέξεως...
    (Επίσης θα ήθελα να πάω να ζήσω στη Φολέγανδρο -έρωτας μεγάλος με αυτό το νησί- αλλά σίγουρα δεν έχει όλα όσα ζητάς!!!)
    Όπου και να πάτε να περάσετε όμορφα!!!
    Φιλάκια!!!
    Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ωραία.Τι ωραία!!!! Να μπεις στο καράβι και να ακούσεις εκείνο τον βαθύ ήχο σημάδι πως φεύγουμεεεεε! Τέλεια, παιδιά τέλεια.Να πάτε όπου τραβάειε η ψυχή σας και καλό κουράγιο σε όλους όσους αντέχουν γύρω σε όλους εσάς τους Διδύμους...ήρωες, ήρωες...φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλές διακοπές όπου κι αν βρεθείτε, να βρείτε καθαρές θάλασσες, όμορφο τοπίο, ωραίες ταβέρνες και ξεκούραση. Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα! Με το καλό!Δεν έχω πάει Νάξο και γενικά αποφεύγω τα τελευταια 7χρόνια τα καράβια! Τώρα έχω αρχίσει να τα ψιλοσκέφτομαι και εγώ!! Όπου και αν αποφασίσεις να πας σιγουρα θα περάσεις καλά μιας και θα έχεις την καλύτερη παρέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλέ Πάρο να έρθετε που θα είμαστε και εμείς!!!! Νάξο έχω πάει πριν χρόνια. Ειναι πανέμορφη και αυτή αλλά Πάρο λατρεύω! Δεν είμαι αντικειμενική!!!
    Αχ Βέρα και εγω αν δεν μπω σε καράβι να φάω αλάτι και καφεδάκι που δεν πίνεται (εντάξει πλεον σερβίρουν και φρέντο), να κυνηγάω παιδιά στο κατάστωμα, να βλέπω γλάρους, δεν νιώθω οτι πάω διακοπές!
    Τι μαγικός μήνας ο Ιούνιος!! Αγαπώ Ιούνη. Το δικό μας σπιτικό έχει ένα Δίδυμο (moi) και είναι φευγάτο, βάλε το δικό σας λοιπόν:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από το στόμα μου το πήρες! Νάξος και πάλι Νάξος! Είναι πολύ όμορφη και έχει και την παραλία του Αγ. Προκόπη, όλα τα λεφτά. Ειδικά αν πετύχεις νηνεμία, η θάλασσα είναι πισίνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μέσα στη χαρά η ανάρτηση σου Βέρα μου, φτου φτου να πάει καλά όλος ο Ιούνης λοιπόν!
    Νομίζω ότι Νάξο είναι σούπερ επιλογή! Έχει όλα όσα θέλεις και ακόμα περισσότερα!
    Περιμένουμε αναρτήσεις για τις ετοιμασίες και τις γιορτές σας εννοείται!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Νάξος είναι από τα αγαπημένα μου νησιά! Πιστεύω ότι είναι το ιδανικό κυκλαδονήσι για διακοπές με παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τέλεια η Νάξος θα σου αρεσει πολυ! Η παραλία της Αγίας Άννας δεν παιζεται! Και απο χωριά να πας οπωσδήποτε στ'Απέραθο νομιζω το ελεγαν!λατρεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή