Σελίδες

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Παρέα με bloggers εκτός οθόνης!

Χθες το μεσημέρι πήγα στις Ψηφιακές Γειτονιές και συναντήθηκα με φίλους, πολλούς φίλους! Χάρηκα πάρα πολύ που ένα τέτοιο γεγονός έφερε κοντά γονείς bloggers από Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πελοπόννησο και Αθήνα! 
Οι περισσότεροι από εμάς γονείς, οι περισσότεροι με blog. Κάποιοι το ξεκίνησαν μετά από μια δύσκολη εμπειρία και κάποιοι για να διοχετεύσουν τη δημιουργικότητα τους. Όλοι όμως είμαστε κερδισμένοι από το blogging και αυτό μαζευτήκαμε να γιορτάσουμε. Όλοι είχαν φορέσει το πιο λαμπερό τους χαμόγελο και έψαχναν δεξιά και αριστερά να βρουν τους φίλους τους. Και έκαναν ερωτήσεις! Κι εγώ ρωτούσα! Βρε παιδιά, είδατε την Αγγέλα, την Ελένη; Η Λίτσα πού είναι; Άλλες κοπέλες τις αναγνώρισα αμέσως και έτρεξα να συστηθώ! Με την κουκουβάγια μου στο λαιμό γυρνούσα γύρω γύρω και κοίταζα διακριτικά τις ταμπελίτσες, μην μου ξεφύγει καμία που ήθελα να γνωρίσω! Μέχρι και τώρα σκέφτομαι ποια μπορεί να έχω ξεχάσει! Είχα βέβαια και τις φιλενάδες μου εκεί, που χάρηκα που τις ξαναείδα για άλλη μια φορά!
Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή! Όλοι οι ομιλητές είχαν κάτι να πουν για το blogging και να μας προβληματίσουν ή να μας ξεσηκώσουν. Η ομιλία της Κατερίνας ήταν η πιο εμπνευστική, ήταν όπως περιμέναμε, όπως την ξέραμε. Μας μίλησε με αληθινά λόγια και μας συγκίνησε. Για άλλη μια φορά μας έβαλε να σκεφτούμε τι αξίζει σε αυτή τη ζωή.. Στο τέλος φτιάξαμε σαΐτες και γράψαμε πάνω το δικό μας μηνυματάκι! Τις πετάξαμε ψηλά και μετά μαζέψαμε όποια έπεσε στα πόδια μας.. Η δική μου προσγειώθηκε στη Σοφία και ήταν σαν να είχα γράψει για αυτήν το μήνυμα "Ότι  κάνεις, κάντο με αγάπη. Μετά, μοιράσου το!".


photo Ψηφιακές Γειτονιές
Ακολούθησαν τα πάνελς με τους αγαπημένες μας bloggers να δίνουν ένα είδος συνέντευξης απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων! Και τα πήγαν όλοι πολύ καλά! Κάποιοι είχαν λίγο άγχος στην αρχή και κάποιοι μιλούσαν τόσο άνετα! Είπαν όλοι όμως την ιστορία τους, μας έκαναν να γελάσουμε και μας συγκίνησαν..ναι, πάλι συγκινηθήκαμε!
Προς το τέλος της βραδιάς βγάλαμε και αρκετές φωτογραφίες! Για να έχουμε να θυμόμαστε αυτή τη συνάντηση μας. Το σίγουρο είναι ότι μείναμε όλοι με ένα γλυκό χαμόγελο, ότι είδαμε επιτέλους από κοντά ανθρώπους που μιλούσαμε μέσω των blogs μας και είχαμε τη δυνατότητα να τους αγκαλιάσουμε και να τους χαμογελάσουμε πραγματικά! Ευχαριστούμε τις Ψηφιακές Γειτονιές που μας έδωσαν αυτή την ευκαιρία και να πούμε ότι ανυπομονούμε για τη συνέχεια!

29 σχόλια:

  1. Εβλεπα από το live streaming! Χάρηκα, καμάρωνα, συγκινήθηκα, ήταν πολύ ωραία! Την επόμενη φορά δεν το χάνω με τίποτα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέρα μου τα είπες όλα όπως ακριβώς έγιναν!!! Μα τι αγκαλιά έπεσε χθες! Αυτό με εντυπωσίασε. Ολοι αγκαλιαζόμασταν... πραγματικά όχι αστεία!. Τέτοια αγκαλιά είχα καιρό να κάνω. Και φιλιά και γέλια και χαμόγελα!!! Και κλάμμα....οι κυρίες!!! Φιλιά καλή μου Βέρα, είμαστε πολύ πολύ χαρούμενες που τελικά ήρθες! (Υ.Γ. Η Κατερίνα δεν σε χόρτασε χθες. Νομίζω όμως ότι τελικά αυτό το ταξίδι στην θεσσαλονίκη θα πρέπει να το κάνουμε,χιχι). Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βέρα Βεράκι Βερούλα νομίζω μετέφερες την χθεσινή ημέρα με απλά και ξεκάθαρα λόγια. Αυτά ήταν τα κετρικά σημεία της. Μια φανταστική διοργάνωση που μας (ξανά) έφερε κοντά! Μια μεγάλη παρέα που κατά ένα ποσοστό της ήταν άγνωστη και χθες έγινε γνωστή! Η ομιλία της Κατερίνας των ΚαΠα ήταν η πιο μαγική και μετά οι γονείς bloggers και ειδικά οι δικές μας φίλες στο πάνελ που μας συγκίνησαν!
    Στο πάρτι μπύρα, φιλιά, αγκαλιές και φωτογραφίες να φαν κι οι κότες!!!
    Μια μέρα που θα την θυμάμαι πάντα χάρη στην ομάδα των Ψηφιακών Γειτονιών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέρα, τελικά βρεθήκαμε έστω και στο τέλος! Σίγουρα δεν θα έφευγα χωρίς να σε γνωρίσω. Έξυπνο βλέμμα και το κόκκινο κραγιόν σου πήγαινε πολύ! Είσαι ένας θετικός άνθρωπος που μεταδίδει θετική ενέργεια με το χαμόγελο του. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο σας ζηλεύω από δω απ' τα ξένα!!!Άντε, στο επόμενο μπορεί να είμαι κι εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βέρα μου από τα λεγόμενά σου φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ωραία περάσατε! Άντε την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρω να είμαι και εγώ εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bέρα για άλλη μια φορά τα είπες πολύ ωραία! Πραγματικά ήταν καταπληκτικά αλλά περισσότερο από όλα χάρηκα που σας γνώρισα από κοντά! Είσαστε μια πολύ ωραία παρέα και ελπίζω την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε να είμαι και εγώ εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κακοπερνάτε, πουλάκια μου, ε???
    Μπράβο!!! Πάντα έτσι!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περάσατε όμορφα και αυτό φάνηκε
    Φιλακια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να ήταν πολύ όμορφη εκδήλωση! Πολύ ωραία και η ιδέα με τις σαϊτούλες!!! Ίσως την επόμενη φορά να είμαι κι εγώ εκεί...
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βερούλα μου τρελαίνομαι για την πάρτι σου και τις γκριμάτσες σου.
    Χθες ξεχώριζες απο μακριά!
    Φιλιάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι που τα περάσατε όμορφα κι ελπίζω μια άλλη φορά να τα καταφέρω κι εγώ..καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήταν μια ξεχωριστή μέρα! Άξιζαν και με το παραπάνω οι 10 ώρες που παρακολουθήσαμε!! Νομίζω πως το κόκκινο κραγιόν σου και η κουκουβάγια θα είναι τα σήματα κατατεθέν σου!! Πολλά φιλιά καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο ρε κορίτσια μου!
    Φιλιά μακρινά κι από μέεεεενα **
    Καλή εβδομάδα τώρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαίρομαι που τα περάσατε τόσο όμορφα σας έβλεπα από το σπίτι και ζήλευα!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ, δεν σε είδα μέσα στο πλήθος! Τι κρίμα! Την επόμενη φορά!
    Να έχεις μια όμορφη μέρα και μία ακόμη πιο όμορφη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γειά σου Βέρα, τώρα μιλάω και "έχω" μπροστά μου και πρόσωπο, τί καλά ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι καλά...Δεν χορταίνω να ακούω εντυπώσεις!! Ήταν πραγματικά μαγικά ε;; Άντε και του χρόνου!!! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι υπέροχη εμπειρία!!
    Πολύ θα ήθελα να ήμουν παρούσα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μικρή κουκουβάγια! Μα τι όμορφη είσαι!Ηταν πράγματι υπέροχη ημέρα.Φανταστική εμεπιρία.Είμαι χαρούμενη που σας γνώρισα και σας σφιχταγκάλιασα! Η κουκουβάγια που φορούσες ήταν πραγματικά καταπληκτική! Σε ευχαριστώ για όλα τα καλά σου λόγια για εμένα και για αυτά που είπα.Είμαι τόσο χαρούμενη για υτά που γράφεις. Σου στέλνω την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βέρα μου, είσαι η χαρά της ζωής! Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα κάποιος νιώθει χαρά και σιγουριά όταν καθήσει δίπλα σου! Φοβερή θετική ενέργεια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βέρα, Βέρα, Βέρα μου πόσο πολύ χάρηκα που σε είδα από κοντά!!
    Είδα και το κόκκινο κραγιόν και τα κόκκινα παπουτσάκια σου, όταν ήμουν στο πάνελ! Ναι το είδα και ένιωσα τόσο όμορφα που ανταλλάξαμε χαμόγελα!
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Είσαι υπέροχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ!!!!!!
    ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ!!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βεράκι μου, είσαι υπέροχη! Τα αποτύπωσες όλα όπως ακριβώς ήταν! Πολύ χάρηκα που τελικά τα κατάφερες και ήσουν κοντά μας εκείνη την ημέρα. Ήμασταν για άλλη μία φορά όλες μαζί. Δε σε χόρτασα όμως. Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα. Δεν πρόλαβα να μιλήσω με όλους όσους ήθελα και με όσους μίλησα, αισθάνομαι ότι ο χρόνος ήταν πολύ λίγος. Αλλά εμείς δεν θα περιμένουμε το επόμενο συνέδριο για να τα ξαναπούμε ;) Θα τα πούμε σύντομα :)
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα!! :) Τελικά λυπάμαι περισσότερο που δεν κατάφερα να έρθω, διαβάζοντας όλες τις αναρτήσεις! Ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρω! Αν θες, πέρνα από το σπιτάκι μου, σε περιμένει ένα βραβειάκι! Φιλάκια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βέρα, να μαι κι εγώ! Όλα είναι έτσι όπως τα λες (αν και η κάθε μια το αποτυπώνει με τον ιδιαίτερο δικό της και ζεστό, τρόπο) θα ήθελα να τα είχαμε πει λίγο περισσότερο. Αλλά, που θα μας πάει...θα κάτσουμε και δίπλα, δίπλα κάποια στιγμή! Σε φιλώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αχ τι ωραία! Ελπίζω να γίνει και στη Θεσσαλονικη κάτι αντίστοιχο! Είναι πολύ όμορφο να γνωρίζεις - και από κοντά - ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χάρηκα που σε συνάντησα πάλι από κοντά, Μαμά Κουκουβάγια!! :)

    Σου είπα, έχεις γίνει σήμα κατατεθέν!!
    Moυ θύμισες πάλι πόσο γλυκειά είσαι!

    Εύχομαι ότι τα ξαναπούμε σύντομα!! Σε φιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βέρα Βερούλα, το πουά σου το παντελόνι, η κουκουβάγια στο λαιμό, το κόκκινο κραγιόν σου είναι η κοριτσίστικη νότα που μου μετέδιδες τις ώρες του Σαββάτου. Η πονηριά στο μάτι και η τσαχπινιά! Είσαι μια γλύκα! Περιεκτική κι εσύ βλέπω! Πω πω πολυλογού που γίνομαι στο πληκτρολογιοοοοο :) Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή