Σελίδες

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Εσύ πού πηγαίνεις για να ηρεμήσεις;

Η μικρή γκρινιάζει χωρίς λόγο, έχει πεισμώσει και δεν κουνιέται. Ο μικρός έχει υπερένταση και τρέχει στο σαλόνι κάνοντας το δεινόσαυρο. Τα αδέρφια πάλι τσακώνονται, ουρλιάζουν και ρίχνουν κάτω το φαγητό...
Όσο κι αν αγαπάμε τα παιδιά μας, κάθε γονιός φτάνει κάποια στιγμή σε σημείο "βρασμού"! Τότε είναι που ψάχνει μια δικαιολογία για να ξεφύγει λίγο, έστω για 5-10 λεπτά ηρεμίας. Το παθαίνω κι εγώ και είμαι σίγουρη ότι το έχετε πάθει κι εσείς. Είναι μερικές φορές που θέλουμε να κρυφτούμε! Ας πούμε τώρα μερικές αλήθειες..για το πού πηγαίνουμε και τι κάνουμε!

  • Διάλειμμα για τουαλέτα! Θες δεν θες, παίρνεις το δρόμο για το μπάνιο! Το μικρό δικό σου καταφύγιο! Εκεί υπάρχει πάντα ένα περιοδικό ποικίλης ύλης, ένα σταυρόλεξο ή ένα sudoku. Δεύτερη επιλογή και αρκετά συχνή, παραδεχτείτε το, πηγαίνετε στην τουαλέτα αγκαζέ με το κινητό σας! Παιχνιδάκια, instagram ή ανάγνωση αγαπημένων blogs.. (μην μου πείτε ότι τώρα με διαβάζετε από το "μέρος"!)
  • "Ένα γρήγορο ντουζάκι θα κάνω!" Ψέεεεμα....Μπαίνουμε μέσα και ξεχνιόμαστε λίγη ωρίτσα.. Ένα αφρόλουτρο (έστω των 15 λεπτών) είναι ότι πρέπει για να ηρεμήσουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για να ξανακάνουμε το αλογάκι και το αεροπλανάκι για εκατοστή φορά!
  • "Πάω να βάλω πλυντήριο!" Μην γελάτε, είναι αλήθεια! Οι μαμάδες είμαστε περίεργα πλάσματα. Είναι κι αυτό ένα 10λεπτο ησυχίας! Ξεχώρισε τα ρούχα, βάλτα στο πλυντήριο, διάλεξε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις "ευαίσθητες" πυζάμες/φόρμες σου και κοίτα τι ωραία στριφογυρίζει ο κάδος! Εντάξει, πήγαινε μέσα τώρα..
  • Λίγη κρυμμένη σοκολάτα! Μια φίλη μου κρύβει σοκολατάκια σε όλο το σπίτι..στην κρεβατοκάμαρα, στο μπάνιο, στην τραπεζαρία! Όταν λοιπόν στρεσάρεται πάει στις κρυψώνες της, κάθεται κάτω και απολαμβάνει το σοκολατάκι της! Είναι λίγα λεπτά προσωπικής απόλαυσης κι αυτά!

Είναι όμως ώρα για ένα παιχνιδάκι!
Επειδή ο τίτλος της ανάρτησης λέει "Εσύ που πηγαίνεις για να ηρεμήσεις;" θα ήθελα να συμμετέχετε κι εσείς. Και επειδή γνωρίζω ότι κανείς δεν θα ήθελε να πει επώνυμα ότι πάει στην τουαλέτα και συγχρόνως τρώει σοκολατάκια.. σκέφτηκα το εξής! Να κάνω μια δημοσκόπηση αστεία αλλά αληθινή! Έφτιαξα μια φόρμα με 2-3 ερωτήσεις. Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ θέλετε χωρίς να δηλώσετε ποια είστε, ΑΝΩΝΥΜΑ δηλαδή! Θα κρατήσω την έρευνα ανοιχτή για 10 μέρες και μετά θα συγκεντρώσω τις απαντήσεις σας που ελπίζω να είναι αληθινές! Είμαι σίγουρη ότι κάποιες θα είναι και αστείες! Θα βγάλω τα συμπεράσματα μου και θα σας τα ανακοινώσω σε μια (ελπίζω) τολμηρή ανάρτηση! Άλλωστε, σε αυτό θα με βοηθήσετε κι εσείς!
Παρακάτω θα δείτε τη φόρμα που αν θέλετε τη συμπληρώνετε!
Κι εγώ θα τη συμπληρώσω, μην ανησυχείτε!

33 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα! Καλά, τι έξυπνη ανάρτηση και ακόμα πιο έξυπνη η δημοσκόπηση!
    Θα απαντήσω κι εγώ, παιδιά δεν έχω αλλά έχω σκυλί και άντρα, πιάνονται; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XAXAXA!!!
    Τέλεια ανάρτηση!!!
    Συμπλήρωσα τη φόρμα!!!
    Το μήνυμα στο τέλος... ΑΠΑΙΧΤΟ!!!
    ;-)
    Φιλάκια, γλυκιά μου!!!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύβος ερρίφθη... Εν αναμονή των αποτελεσμάτων λοιπόν! (όχι δεν τρώω σοκολατάκια στην τουαλέτα... αλλά τα τρώω σε όλα τα άλλα δωμάτια του σπιτιού χωρίς πρόβλημα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγω συμπλήρωσα τη φόρμα που αφορά που πηγαίνω για να ηρεμήσω.
    Όπου πάντως κι αν πάω ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσω είναι να βάλω τα κλάμματα! Ω ναι κλαίω πολύ, τσιρίζω και καμιά φορά να φύγει η ένταση! Psycho κατάντησα η δόλια μάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολλές φορές που θέλω να εξαφανιστώ!!!!!
    για να δούμε τα αποτελέσματα!!!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχα!! κι εγώ τη συμπλήρωσα!! φιλιά Βερούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγω τη συμπλήρωσα (εκανα μάλλον βλακεία κ τη συμπλήρωσα δυο φορές, θα το καταλάβεις).
    Πολύ όμορφα μας τα είπες Βεράκι και τσαχπίνικα. Εγω ειμαι της πρώτης κατηγορίας, της τουαλέτας, άντε και κανά πλυντήριο. Σοκολατάκια δεν τρώω πάντως. Γιατί; Λες να έχω πρόβλημα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχα, γέλασα πολύ! Εγώ πάλι ηρεμώ και ξεκουράζομαι πολύ με ένα ζεστό μπανάκι. Η μπανιέρα είναι το καταφύγιό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. :) Πολύ ωραία ανάρτηση!! Γέλασα πολύ με το μήνυμα στο τέλος αφού το συμπλήρωσα! Καλό βράδυ Βέρα μου και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να 'μαι κι εγώ! Δεν έκανα σκονάκι και απάντησα με κάθε ειλικρίνεια! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλειο το ποστ! Εμένα ο μικρός μου είναι πολύ μικρός αλλά το έχω και ανάγκη και εννοείται απάντησα και νομίζω πως η τουαλέτα θα κερδίσει αν κρίνω από τα σχόλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα! Θα απαντήσω εντός της ημέρας, κάποια στιγμή που θα έχω ανάγκη να ηρεμήσω :) Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ αντικειμενικά :)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χα χα χα χα Εχω λιώσει το γέλιο!!! Έχω χρησιμοποιήσει και εγώ την δικαιολογία της τουαλέτας αγκαλιά με το ipad ή κανά βιβλίο... Πως νομίζετε κατάφερα να τελειώσω τις 50 αποχρώσεις του Γκρι!
    Φοβερό το μήνυμα στο τέλος!!!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AXAXAXXX! Κι εγώ την συμπλήρωσα με το χέρι στην καρδιά! Αν κάθε φορά που ήθελα να ξεφύγω, έτρωγα σοκολατάκια, δεν θα χώραγα να περάσω την πόρτα του μπάνιου! Δυστυχώς κουμπάκι που να μας διακτινίζει σε ερημικό νησί δεν υπάρχει, οπότε όπως .... βολεύεται ο καθένας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού έχω γελάσει πολύ με την ανάρτηση, έχω να ρωτήσω το εξής, μόνο το δικό μου παιδί θεωρεί ότι αν μπω στην τουαλέτα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει; Ειλικρινά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ενώ ήταν ξύπνια κατάφερα να μπω στην τουαλέτα χωρίς συνοδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ ωραίο γκάλοπ! Σπεύδω να απαντήσω!!! Αναμένουμε τα αποτελέσματα...
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να δούμε τι θα απαντήσουμε λοιπόν!
    Επειδή και εμένα με ακολουθούν ακόμα στην τουαλέτα, συνήθως πηγαίνω στην κουζίνα και ψήνω το κατιτίς μου, ένα κεκάκι, μια παρτίδα μπισκότα!
    Αλλιώς θα βάλω μια σκούπα... με χαλαρώνει!
    Φιλιά πολλά Βέρα μου και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σούπερ! Τα κατάφερες τέλεια και μας ξεσήκωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χαχα τελεια αναρτηση..ευτυχως ειμαστε πολλες που εχουμε αναγκη να ηρεμησουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάρα πολύ ωραία η ιδέα σου, μπράβο! Εγώ σου απάντησα για το τί κάνω τώρα, που είμαι στο σπίτι μόνο με τον άντρα μου. Πριν λίγα χρόνια όμως που ζούσα με τ' αντράκια μου και γινόταν ο κακός χαμός συχνά (γιατί ως γνωστόν τα αγόρια τσακώνονται ακόμη και για παιχνίδι!)
    κλεινόμουν κι εγώ στο μπάνιο κι έκλαιγα μέχρι να φύγει από πάνω μου το βάρος... Σοκολατάκια πάντως, δεν έτρωγα!
    Φιλιά καλή μου Βέρα με τις φοβερές ιδέες σου!
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Τρελοκομείο μου με το κόκκινο κραγιόν, φανταστική ιδέα αυτή η δημοσκόπηση! Άσε που γέλασα πολύ με το μήνυμα μετά το submit!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κι εγω την συμπλήρωσα!!!
    ωραία σκέψη!
    μπορεί έτσι να βρούμε και καμιά λύση που δεν είχαμε σκεφτεί!!!!!

    και μιας και είπες για σοκολάτα, πάω να φάω μια! όχι για να ηρεμήσω αλλά γιατί μου την θύμησες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οκ και από μένα!
    Άντε να δούμε τις επιλογές κάθε μάνας για ηρεμία και χαλάρωση μπας και πάρουμε καμιά επιπλέον ιδέα. Ομμμμμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απ'τις καλύτερες αναρτήσεις για μαμάδες που διάβασα τελευταία αν και όλη η μπλογκογειτονιά πετάει τελευταία! Ωραία η ιδέα του γκάλοπ. Εγώ θα απαντούσα και χωρίς αυτό γιατί όποια έχει γίνει μητέρα θα με καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σου απάντησα...και το διασκέδασα!
    Καλά αποτελέσματα...
    Πολλά φιλιά και ευχές για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο...Αννιώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λοιπόν, πολύ σουξέ η τουαλέτα τελικά! Julie

    ΑπάντησηΔιαγραφή