Σελίδες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Είμαστε μια ωραία blogόσφαιρα!

Στις 20 Απριλίου 2013 διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ», ένα διαδραστικό συνέδριο για γονείς bloggers. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα) και προσκεκλημένοι είναι
-   Μαμάδες & Μπαμπάδες bloggers, από όλη την Ελλάδα, που έχουν ή σκέφτονται να δημιουργήσουν το δικό τους blog (ή portal).
-    Όλοι εκείνοι που η λέξη blog ασκεί μία μαγεία στο άκουσμά της. Εκείνοι που η λέξη blog δεν σημαίνει fast food ενημέρωση, αλλά έκφραση κι ελευθερία. Όλοι εκείνοι που ταξιδεύουν καθημερινά μέσα στα ελληνικά blogs μαμάδων και μπαμπάδων, για το δικό τους καθημερινό talk με φίλους στην δουλειά ή στο οικογενειακό τραπέζι.


Το event θα έχει πλήθος από πρωτότυπες και καινοτόμες εκδηλώσεις και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες από ανθρώπους που έχουν ιστορίες για να εμπνεύσουν και να δώσουν ελπίδα και θετική ενέργεια σε όλους τους γονείς. Μέσα από δημιουργικά workshops φωτογραφίας και τεχνικής blogging θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις βασικές αρχές του blogging ενώ μέσω της εμπειρίας του speed dating θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς  να μετατρέψετε το hobby σας σε δουλειά. Καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί Playroom που θα φιλοξενήσει τα παιδιά των παρευρισκόμενων ενώ η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με πάρτι που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο.
Το διοργανώνει η ομάδα Μικροί Μεγάλοι (www.mikroimegaloi.gr), μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι... το να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!
Περισσότερα για τους ομιλητές, το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους διοργανωτές καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: www.psifiakesgeitonies.gr
Το κείμενο είναι αναδημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Και εννοείται ότι θα είμαι κι εγώ εκεί! Δεν θα το έχανα με τίποτα! Αν αποφασίσετε να έρθετε θα χαρώ πάρα πολύ να γνωριστούμε και από κοντά!
Και πώς θα με γνωρίσετε; Μην μου πείτε δεν ξέρετε! Μα, θα φοράω κόκκινο κραγιόν και μάλλον μια κουκουβάγια στο λαιμό ;-) 

14 σχόλια:

  1. Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ αλλά α) είναι τα γενέθλια του Νικόλα και β) είναι και λίγο μακρυά!!! Την επόμενη φορά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίδα το ίδιο πρόβλημα έχουμε! Και μένα μου πέφτει κάπως μακριά!

      Διαγραφή
  2. Πόσο ζηλεύω...Μακάρι να ήμουν Ελλάδα για να ερχόμουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mη σκάτε!! Και εγω που είμαι κοντά δεν θα μπορέσω να πάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τα πούμε τότε από κοντά καλώς εχόντων των πραγμάτων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου πέφτει μακριά κι εμένα..και μάλλον είναι δύσκολο με τις παρούσες συνθήκες να τα καταφέρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα είμαι εκεί φιλενάδα!!! Όλη η τρελοπαρέα μας να καμαρώσει το συνέδριο αλλά και τους ομιλητές. Και μέσα σε αυτούς έχουμε και τις αγαπημένες μας.
    Ααααα είναι και το πάρτι!!! Χάνεται το πάρτι οέο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι βέβαια!
      Σήμα κατατεθέν το κόκκινο κραγιόν κι αγαπημένο. Φοράω κραγιόν σπάνια μα όταν φορέσω θα είναι κόκκινο! Εχώ θα πρότεινα να φορέσεις μια μπλούζα με κουκουβάγια επάνω, σκέψου το...

      Διαγραφή
  7. Δεν θα εχανα την ευκαιρία να σας συνατησω όλες και παλι φυσικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο γι' αυτό στεναχωριέμαι που δεν ζω στην Αθήνα: για όλα τα καταπληκτικά event που γίνονται και δεν μπορώ να συμμετέχω...:(
    Θα περιμένω να μας ενημερώσεις, να πάρουμε κι εμείς οι...μακρινοί μια γεύση!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω να ελπίζω πως ο καλός Θεός, το σύμπαν, ο καιρός και οι ιώσεις, θα βάλουν το χεράκι τους για να μπορέσω να έρθω! Γιατί τώρα τελευταία, όταν θέλω κάτι πολύ, χαλάει ο κόσμος για να μην τα καταφέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ όμορφα θα περάσετε!!! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φανταστικός ο τίτλος του post!
    θα τα πούμε εκεί. Ανυπομονούμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαμά Κουκουβάγια, πολύ χαίρομαι που θα σε ξαναδώ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή