Σελίδες

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ήρθε κι η σειρά μου!

Μία το παιχνίδι Hi-5 φώτο και μία το βραβειάκι με τις 11 εξομολογήσεις έγινε στην blogo-γειτονιά χαμός αυτές τις μέρες! Όλα μας τα άπλυτα στη φόρα που λέει κι η Ασπασία! Τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι την έχω ξεκινήσει κανονικά εδώ, οπότε σειρά έχει το βραβείο! Μου το παρέδωσαν οι αγαπητές Μάχη-talibanoula από το Όπου υπάρχει θέληση..υπάρχει και τρόπος! και η Ροδούλα από το Η Αννούλα στην κατασκήνωση!
Παραλαμβάνω λοιπόν με δόξα και τιμή! Και όπως ορίζουν οι κανόνες, σας αραδιάζω και 11 τυχαία πράγματα για μένα:




  1. Το βαφτιστικό όνομα μου είναι Βαρβάρα και δεν μου αρέσει καθόλου. Την πρώτη φορά λοιπόν που πήγα κατασκήνωση όταν τα παιδιά με ρωτούσαν από πού βγαίνει το Βέρα, τους έλεγα Βερόνικα! Χαχα! Δυστυχώς η αλήθεια αποκαλύφθηκε γρήγορα..
  2. Μια που είπα για την κατασκήνωση, έχω να πω ότι εκεί έκανα τις καλύτερες διακοπές ever όταν ήμουν μικρή. Δεν ήθελα να φύγω, αν μπορούσα να κάτσω όλο το καλοκαίρι θα καθόμουν. Και εξάντλησα όλες τις κατηγορίες: στην αρχή κατασκηνώτρια, μετά ομαδάρχισσα, μετά κοινοτάρχισσα!
  3. Κάνω διατροφή συνέχεια. Όχι βέβαια πάντα πιστά.. Τα μόνα μου διαλείμματα είναι τα Χριστούγεννα και οι διακοπές. Παίρνω και χάνω συνέχεια. Δυστυχώς μετά τη γέννα δεν έχω χάσει ακόμα αυτά που πήρα και με στεναχωρεί πολύ αυτό. Όμως έχω κουραστεί με τη δίαιτα γι'αυτό αποφάσισα να κάνω λίγο γυμναστική! Και ελπίζω να αποδώσει!
  4. Και αφού είπα για φαγητό.. Μου αρέσει το σούσι πάααααρα πολύ! Τα τρώω όλα ή μάλλον σχεδόν όλα..τα μόνα που δυσκολεύομαι είναι το χέλι (λόγω υφής) και το καλαμάρι (πάλι λόγω υφής).
  5. Τρεις συλλαβές: πα-γω-τό! Θα μπορούσα κι εγώ (όπως κι η Δήμητρα) να τρέφομαι μόνο με παγωτό. 1 κιλό τρώω ά-νε-τα!
  6. Όταν ανακάλυψα τον Πύργο του Downton (αγγλική σειρά εποχής) είδα όλους τους κύκλους σε 10 μέρες (με επεισόδιο 40 λεπτών)! Περίμενα να βάλω την Αθηνά για ύπνο κι έτρεχα να δω τι γινόταν στον πύργο! Τώρα περιμένω να βγει ο καινούριος κύκλος!
  7. Είμαι ακατάστατη. Τα αφήνω, τα αφήνω και μετά αναγκάζομαι να τα μαζέψω  όοοολα μαζί. Αυτό έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με κάποιο άλλο χαρακτηριστικό μου. Το επόμενο:
  8. Θέλω κάποια πράγματα να έχουν τη συγκεκριμένη θέση που εγώ ορίζω ή τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο που εγώ θεωρώ σωστό. Για παράδειγμα θέλω τους πίνακες ίσιους και το χαρτί υγείας με τον δικό μου τρόπο τοποθετημένο.. δηλαδή η άκρη στην επάνω πλευρά. Και διάφορα άλλα που δεν θα τα γράψω για να ξαναέρθετε..χαχα!
  9. Ας πάμε και στο σινεμά. Από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες είναι "Οι ζωές των άλλων", γερμανική. Συγκλονιστική ταινία, αν δεν την έχετε δει πραγματικά αξίζει!
  10. Μουσική. Έχω ξαναγράψει για τις λίστες μου και τη σχέση μου με τη μουσική. Δεν έχω ξαναγράψει όμως ότι τραγουδώ φάλτσα! Ο Νίκος δεν μπορεί να με ακούει. Αυτό δεν με πτοεί βέβαια, αν μ'αρέσει ένα τραγούδι το λέω! Φοβάμαι μόνο μην μάθει το παιδί λάθος όλες τις μελωδίες!
  11. Με το ζόρι έφτασα στο 11, πολλά μου φαίνονται τελικά! Για το τέλος να πω ότι γενικά δεν θέλω να μετανοιώνω για πράγματα που έχω κάνει. Λέω, καλύτερα που έκανα έτσι παρά να μην το έκανα καθόλου!
Τα είπα! Βέβαια, είμαι η τελευταία που κάνω ανάρτηση για το βραβείο και το έχουν πάρει όλοι όσοι σκέφτομαι αυτή τη στιγμή.. οπότε θα αναγκαστώ να το αφήσω ανοιχτό σε όσους το θέλουν!
Σας χαιρετώ!

36 σχόλια:

  1. Με όλες βρίσκω τελικά κατι κοινό αλλά με εσένα βρεθηκα να έχω το όνομα!!! Μα καλα ποσες Βαρβάρες κυκλοφορούμε εκεί έξω?! Για να λέω όμως και την αλήθεια μου αρέσει το Βαρβάρα, αλλά επειδή την γιαγιά την φώναζαν Βάνα έτσι φωνάζουν και εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα τη γιαγιά Βαρβάρα αλλά επειδή δεν άρεσε στη μαμά μου, το έκανε Βέρα! (ευτυχώς, μου αρέσει πιο πολύ!)

      Διαγραφή
  2. Βαρβαρούλα καλημέρα (μη βαράς). Χαχαχα! Φιλάκι!
    Λοιπόν, το βαφτιστικό σου το ξέρουμε κυρία μου. Το έβαλα εμμέσως σαν κουίζ στις κοπέλες στην ανάρτηση της Μαρίας (Μεγαλώνω, Μεγαλώνεις...) που ρωτούσε πότε είναι τα γενέθλιά μας, αλλά δεν το βρήκαν και μόνο που δε με έβρισαν που δεν τους είπα την ημερομηνία. Χαχαχα!

    Οπότε ουσιαστικά μας αποκάλυψες 10 πράγματα, και χρωστάς άλλο ένα :P

    Όσο για τα υπόλοιπα 10 σου, με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι ταιριάζουμε απόλυτα στα 3, 8, 10, 11 :)

    Φιλάκια ΒΕΡΑ!!! (δε σε ξαναφωνάζω με το βαφτιστικό σου μη με δείρεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα το κουϊζ σου..κανείς δεν το βρήκε! Χαχαχα!
      Μα φαντάσου ότι τα παιδιά στο δημοτικό όταν ήθελαν να με εκνευρίσουν με φώναζαν "Βαρβάρα, Βαρβαρίτσα"!!! Παιδικές αναμνήσεις!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Βέρα. Η ταινία είναι και εμένα αγαπημένη μου.Γενικά βρήκα πολλές ομοιότητες μαζί σου εκτός από το 1, 2 , 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι φοβερή ταινία; Την ανεβάσανε και σε παράσταση φέτος!

      Διαγραφή
  4. Καλημερούδια Βερόνικα!!!!! Χα χα χα. Σε νιώθω γιατί τα ιδια τραβούσε η αδελφή μου που τη λένε Τάνια, από Σουλτάνα:)
    Και εγώ ως διδυμος ακατάστατη και ακιβώς όπως το 8, το χαρτί θέλω να το βάζω όπως θεωρώ ΕΓΩ σωστό! Μα γιατί δεν με καταλαβαίνει αυτός ο σύζυγος;;;;
    Καλά για παγωτό τα είπαμε όπως και για μουσική μόνο που εγώ δεν είμαι φάλτσα φιλενάδα, τραγουδάω υπέροχα:) χα χα χα
    Σούσι απεχθάνομαι, συγνώμη....
    Γυμναστική και διατροφή ειναι άσπονδες φίλες μου!!!
    Συγχαρητήρια για το βραβείο σου Βερόνικα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σκέψου όμως..αν συστηνόμουν εδώ στον blogo-κοσμο σαν Βερόνικα, όλοι θα το πιστεύανε! Και δεν θα με έλεγε τώρα η Ασπασία Βαρβαρούλα..χαχαχα!

      Διαγραφή
    2. Βιάστηκες φιλενάδα, βιάστηκες να συστηθείς:)

      Διαγραφή
  5. Ωραιες αποκαλύψεις!
    δεν ξερω τι λες εσυ, εγω παντως οσες φορες σε ειδα μια χαρα μου φανηκαν τα κιλα σου! επισης, για το φαλτσα που λες, τα παιδικα παντως μια χαρα τα τραγουδας και μαλιστα αν θυμασαι στις Μικρες Ιστοριες γελαγαμε με τον ενθουσιασμο σου γιατι πραγματικα το εκανες με πολυ κεφι!

    σμουτς και σε σενα και στο Αθηνουλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από κέφι το παραδέχομαι, έχω μπόλικο! Δεν είμαι και για ηχογράφηση όμως..χαχαχα! Αν τραγουδώ σε πλήθος τα πάω καλύτερα!

      Διαγραφή
  6. Πόσο τέλεια ήταν στην κατασκήνωση! Έχω απίστευτα όμορφες αναμνήσεις και αν μου έλεγε κάποιος ότι μπορώ να πάω και τώρα θα πήγαινα τρέχοντας! Εννοείται ότι το παιδί μου θα το στείλω οπωσδήποτε!
    Επίσης αυτό με το χαρτί υγείας, νόμιζα ότι το έχω μόνο εγώ! Θέλω να ξετυλίγεται από την πάνω μεριά οπωσδήποτε! Μερικές φορές μάλιστα, το έχω αλλάξει και σε ξένο σπίτι (γουρουνιά ε; Χιχι!!)!!

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο! Θα στείλω το παιδί σίγουρα! Ελπίζω να της αρέσει. Φαντάσου ο καλύτερος μου φίλος είναι από εκεί!
      Εντάξει..γουρουνιά δεν το λες αυτό που έκανες..ε, κάπως παραξενάκι..όπως φαντάζεσαι το έχω κάνει κι εγώ! Αμ, πώς! Ή είσαι ή δεν είσαι!

      Διαγραφή
  7. Τη ζωή των άλλων όλοι μου λένε με πρώτες την κόρη μου και την κολλητή μου, να τη δω και όλο το αποφεύγω λόγω γλώσσας και βρίσκω χίλιες δικαιολογίες..χαχα
    Μάλλον θα τους κάνω το χατήρι...
    Κατασκήνωση δεν έχω πάει ποτέ...χαίρομαι που έμαθα τόσα μαζεμένα για σένα...φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να το χαρείς το βραβείο σου!...τώρα σε γνωρίσαμε λίγο ακόμα...
    Να είσαι καλά!...και να έχεις έναν όμορφο μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το 7 είναι και το νούμερο μου και ναι, τώρα που έχω σύμμαχο μπορώ να βρωντοφωνάξω ότι δεν είμαι Freak καθαριότητας! Πόσο μάλλον όταν τα τακτοποιούν και οι άλλοι για σένα...όμως όταν έχω να φάω όλη τη λάντζα....δεν τρελαίνομαι κι όλας. Μπράβο Βέρα μας για τις αποκαλύψεις (κάλλιο αργά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το ακατάστατη κάτι μου θυμίζει!!!
    Καλό Ανοιξιάτικο Μήνα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα Βέρα μου!
    Η ακαταστασία είναι και δικό μου προσόν χαχαχα.
    Μα να μη σε γνωρίζω όταν έγραφα το παιδικό μου μυθιστόρημα!!! Ξέρεις τι έρευνες έκανα μέσα από το διαδίκτυο, αφού δεν είχα πάει ποτέ μου κατασκήνωση; Μα να μη σε γνώριζα!!!
    Χαίρομαι που σε έμαθα καλύτερα.
    Να έχεις ένα όμορφο μήνα, και μια χαρούμενη Άνοιξη!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι ομορφα που τα ειπες ολα, με το ονομα το ειχαμε και εμεις το δίλημμα εγω δηλαδη δεν μου αρεσε καθολου το Βαλεντινα αλλα επειδη αγαπαω πολυ την πεθερα μου σαν δευτερη μαμα μου ετσι καναμε την τιμη στην πεθερα τη βγαλαμε με το ονομα Βαλεντινα εγω την φωναζω Βαλια.... και τωρα πια πιστευω πως δεν θα μπορουσε κανένα αλλο ονομα να της παει πιο πολυ, επισεις μου αρεσει και το Βαρβαρα!!!!
    Φιλακια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχα!!! Μου αρέσεις, βρε Βέρα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι ωραια που τα ειπες!!!!εγω δεν εχω παει ποτε κατασκηνωση.σνιφ σνιφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν το πιστεύω πάνω που είχα γράψει ένα κατεβατό έσβησαν τα πάντα!!!! γκρρρρ.. και τα χα λέμε όλα αναλύσει!!! :( αχ αυτός ο Blogger ώρες ώρες.. Δεν θα πτοηθώ.. ξαναπάμε... :) Το βαφτιστικό μου και γω δεν το συμπαθώ (Σταυρούλα!). άσε! :) κατασκήνωση δεν πήγα ποτέ, μόνο με τους γονείς μου κάτι καλοκαίρια. το σούσι συμπαθητικό, αλλά δεν τρελαίνομαι, μου αρέσει όμως πολύ το κινέζικο και μεξικάνικο! είμαι τρομερά υστερική με την ακαταστασία, θέλω να συμμαζεύω τα πάντα, ακόμα και σε ξένα σπίτια, σκέψου ότι τους ζητάω να φτιάξω ντουλάπες κλπ!!! χαχα.. με το χαρτί το κάνω στο σπίτι της αδερφής μου και φρικάρει κάθε φορά!!! χαχαχα..με τις ταινίες δεν έχω καθόλου καλή σχέση, τη σειρά Πύργος δεν την έχω ακούσει!! είναι καλή? κολλάω κατά καιρούς με σειρές! με τη μουσική νορμάλ πράματα. με τη διατροφή ευτυχώς είχα πάντα καλό μεταβολισμό και δε χρειάστηκε να κάνω. το παγωτό οκ.. :) όσο για το 11 συμφωνώ, γιατί δεν θα ήμασταν αυτό που είμαστε σήμερα, όλα είναι εμπειρίες στη ζωή!! φιλάκια πολλά!!! και στο Αθηνούλι το γλυκό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήσουν μακριά θα σε φώναζα άνετα για τις ντουλάπες..χεχε!

      Διαγραφή
  16. Πάντως εμείς που σε διαβάσαμε, δε μας φάνηκε να ζορίστηκες καθόλου να γράψεις τα έντεκα σημεία του χαρακτήρα σου! Μια χαρά...απολαυστικό να διαβάζουμε "τις ζωές των άλλων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχχαχχαχαχα..............καταπληκτικη οπως παντα..............ενας χειμαρρος πραγματικα.....κολλημα ο πυργος σημερα λοιπον τα παιδακια νανι απο νωρις ενα ποτακι ή ενα ζεστο τσαγακι γιατι οχι κ χουχουλιασμα στη κουβερτουλα.....καθε Δευτερα κανω συμφωνητικο με τον συζυγο να τ απασχολησει αν δεν εχουν κοιμηθει γιατι ουτε για κατουρημα δεν μπορεις να σηκωθεις χωρις διακοπη για διαφημισεις...........χχαχχαχαα.....τι να κανουμε με κατι πρεπει να ξεφευγουμε κ μεις απο την καθημερινοτητα......μονο με αυτο εχω κολλησει κ τις νοικοκυρες σε απογνωση ως μια απα αυτες....α ναι πριν 5 χρονια με τον πουαρο !!!!!!! περιμενα ποτε θα κοιμηθει το μικρο μου ενα ειχα τοτε εκανα καφε κ ετρωγα κρυφα σοκολατα!!!!!!!!!!!!!! ακαρδη μανα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία! Ένα θα σου πω: μην χάσεις το σημερινό επεισόδιο με τίποτα! Εγώ το έχω δει γιατί τα είχα κατεβάσει. Αν κατάλαβα και από τη μαμά μου σήμερα είναι το τελευταίο. Θα τρελαθείς με το τέλος.. περισσότερα δεν μπορώ να πω! Καλή προβολή!

      Διαγραφή
  18. Βαρβαρουλα ονομασε η μικρη μου την κουκλα που της πηρε η γιαγια της περσι το καλοκαιρι. Το θεωρω πολυ γλυκο ονομα κι αρεσει και στην Ισμηνη πολυ :):)

    Πολυ γλυκα ολα τα χαρακτηριστικα σου. Σε καποια μοιαζουμε πολυ (στο 7 και 8 ειδικα). Εχω παιξει κατα καιρους παρομοια παιχνιδια, αλλα επειδη μου αρεσει πολυ να "γνωριζομαστε" καλυτερα με αυτο τον τροπο, ισως ξαναπαιξω οταν θα παιξω και το hi5 με τις φωτογραφιες.

    καλη εβδομαδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όμορφα όσα μάθαμε για σένα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κατασκήνωση δεν έχω πάει ποτέ και τώρα είμαι μάλλον λίγο μεγάλη για κάτι τέτοιο...
    Ωραίο το βαφτιστικό σου αλλά και το Βερόνικα που επινόησες πολύ καλό!
    Και εγώ είμαι απίστευτα φάλτσα, αλλά δεν πτοούμαι καθόλου! Τραγουδάω και... όποιος αντέξει! χιχι!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακατάστατη και φάλτσα κι εγώ! Να σας πω επίσης ότι αν τοποθετείς το χαρτί τουαλέτας σπίτι σου στην τύχη (όπως εγώ) και να το αλλάξει κάποιος δεν παίζει να το προσέξεις, οπότε εκτονωθείτε και στα ξένα σπίτια άφοβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χα χα! Απόλυτη ταύτιση με το 5!
    Μου λέει κι ο Κωστής να ξεκινήσουμε το Downtown Abbey αλλά δεν το παίρνω απόφαση! Τόσο καλό είναι λοιπόν!
    Πλάκα είχε η 11άδα σου Βέρα μου! Συγνώμη... Βαρβάρα ήθελα να πω! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βέρα γέλασα πολύ με τα πειράγματα που σου κάνουν οι φιλενάδες μας, σούσι ποτέ των ποτών και λάτρευα τις κατασκηνώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αποκαλύψεις...!!! Ταυτιζόμαστε με το πρώτο (και το δικό μου όνομα δεν μου αρέσει)το 4 και το 8 και καθόλου με το 5!! Ναι, πρέπει να είμαι και ο μόνος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που δεν του αρέσει το παγωτό!!! Άντε φιλιά Βαρβάρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Haagen dazs θα σου πω και θα καταλαβεις. Το μεγάλο ε; Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. A service business, or one with delivery service, can get into trouble if
    the vehicle breaks down. The issue which comes up is not knowing about the
    different van or car leasing which is available and not getting
    to use the vehicle because of the cost associated with the
    monthly payment. When we hire a banquet hall for a party, the space in the banquet hall is hired to hold the party.


    Feel free to surf to my web blog ... Van Leasing

    ΑπάντησηΔιαγραφή