Σελίδες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Για πρώτη φορά!

Το Σαββατοκύριακο θα είναι η πρώτη φορά που θα αφήσουμε την Αθηνά για 3 ολόκληρες μέρες! Μέχρι σήμερα οι φορές που έχει μείνει το βράδυ στη γιαγιά και την έχουμε πάρει το πρωί πρέπει να είναι 6-7.. Στην αρχή δεν ήθελα (θήλαζα κιόλας) και μετά δεν έτυχε. Τώρα όμως μετά από 18 σχεδόν μήνες αποφάσισα να πάμε με το Νίκο ένα μίνι ταξιδάκι 3 ημερών. Έψαξα για φθηνά εισητήρια από το καλοκαίρι, τα βρήκα και να που έφτασε ο καιρός! 
Τι να σας πω..το πώς περιμένω αυτό το τριήμερο..ούτε για το ταξίδι του μέλιτος δεν ανυπομονούσα τόσο! Είναι που κάποια στιγμή μπουκώνεις λίγο...και χρειάζεσαι αποσυμπίεση! Και εννοείται ότι δεν φταίει το παιδί. Αλλά τον τελευταίο χρόνο όλοι έχουμε πιεστεί λίγο οικονομικά και αυτό από μόνο του δημιουργεί γκρίνια και μουρμούρα. Δεν έχεις την καλύτερη διάθεση, έχεις άγχος ακόμα και για την καθημερινότητα και χωρίς να το καταλάβεις έχεις βάλει τη σχέση σου με το σύντροφο σου στο πλάϊ.. Δεν είναι ότι δεν αγαπιέστε απλά μπήκατε σε δεύτερη μοίρα. Το παιδί έχει προτεραιότητα. Αλλά το παιδί θέλει και ευτυχισμένους γονείς. Και αυτό το ξεχνάμε συνέχεια. Περνούν οι μέρες και όλο λέμε να πάμε οι δυο μας για φαγητό, να πάμε για ποτό, να..να.. Και τυχαίνει και δεν πάμε..Και η καθημερινότητα έρχεται και κάθεται από πάνω!
Γι'αυτό χρειαζόμαστε λίγο ποιοτικό χρόνο μόνοι μας, ας είναι κι ένας καφές και μια βόλτα. Και αν μπορείτε να το καταφέρετε για ταξιδάκι τολμήστε το! Μαζέψτε λίγα από εδώ, λίγα από εκεί και κανονίστε έστω 2 μέρες σε κοντινό ορεινό χωριό! Φανταστείτε να προχωράτε χέρι χέρι στο κρύο, να κάθεστε αγκαλιά μπροστά απ'το τζάκι με ζεστή σοκολάτα και κουβεντούλα; Μπορεί να μου πείτε ότι το θεωρείτε πολυτέλεια όλο αυτό. Στις μέρες μας κι εγώ πολυτέλεια το θεωρώ. Αλλά τι θα κάνουμε; Πόσο θα βυθιστούμε πια σε αυτή τη μιζέρια; Αφού είμαστε εδώ θα ζήσουμε τη ζωή μας. Και δεν αξίζουμε νομίζετε λίγη πολυτέλεια; Κι ας είναι και μια έξοδος σε ρομαντικό εστιατόριο..
Όσο αφορά την Αθηνά εννοείται το σκέφτηκα και αποφάσισα να μην έχω άγχος, όλα καλά θα πάνε!
Σας λέω λοιπόν με λίγα λόγια ότι αυτό το τριήμερο θα απουσιάζω από τη blogo-σφαιρα! Χωρίς ίντερνετ και netbook, αγκαλιά με τον αντρούλη μου να κάνουμε βόλτες και να χαιρόμαστε ο ένας τον άλλο! Πωπώ..σαν να είναι 2009 μου ακούγεται..χεχε!

υ.γ. Συνεχίζει ο διαγωνισμός μας: Ο σάκος της Owl Mommy!

34 σχόλια:

  1. Πολύ καλά να περάσετε Βέρα!!!Τέλειααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έκανες και το κανόνισες! Είναι μεγάλη αλήθεια πως χρειαζόμαστε λιγάκι αποσυμπίεση. Γιατί, λίγο ή πολύ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους αισθάνεται μπουκωμένος.
    Και εγώ το σκέφτομαι πολύ καιρό αυτό το τριημεράκι, αλλά δεν το παίρνω απόφαση.

    Εύχομαι να τα περάσετε ΤΕΛΕΙΑ (που θα τα περάσετε δηλαδή) και όσο για την Αθηνά, μην ανησυχείς! Θα τα περάσει μια χαρά με τη γιαγιά της. Θέλουν και αυτές χρόνο η μία με την άλλη και είναι τέλεια ευκαιρία και για τις δύο.

    Φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να περάσετε, έτσι ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί.
    Για όλες μας ισχύουν αυτά που λες ότι βιώνεις παρά πάνω. Ακριβώς τα ίδια συμβαίνουν σε όλες τις οικογένειες. Καλή διασκέδαση λοιπόν!!
    χοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να περασετε μαγεμενα Βερα μου. Και φυσικα ειναι απαραιτητο το ζευγαρι να μενει μονο του. Ακομη και ως παραδειγμα για την μικρη, μεγαλωνοντας να μαθει οτι "φτιαχνω" οικογενεια δεν σημαινει "παραιτουμαι απο την προσωπικη μου ζωη". Και με αυτο το παραδειγμα στο μυαλο της να φτιαξει και η ιδια καποτε τη δικη της υγιη οικογενεια :) Παντα να κλεβετε χρονο ο ενας για τον αλλον!!!!

    Καλες "διακοπες" λοιπον...κι ας ειναι μονο για 3 μερουλες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να περάσετε τέλεια και να γεμίσετε μπαταρίες...Εμείς δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα...Η αλήθεια είναι οτι δεν νιώθω έτοιμη να τον αφήσω ακόμα..Ίσως γιατί δεν έτυχε να τον αφήσω ούτε και για ένα βράδυ..Μετά τις γιορτές όμως που θα γυρίσει και η μαμά μου λέω να το τολμήσω!! πολλά πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Βέρα, πολύ καλά έκανες και το οργάνωσες! Θέλουν και οι γονείς το χρόνο τους! Εχεις πολύ δίκιο! Οσο για την Αθηνά, μην ανησυχείς καθόλου, μια χαρά θα περάσει, οι γιαγιάδες ξέρουν να κακομαθαίνουν!

    Να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ! Ζηλεύω στην ιδέα του τζακιού και της ζεστής σοκολάτας! Θα περιμένουμε νέα από βδομάδα! Καλό ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά να περάσετε....Εμείς το προσπαθούμε να το οργανώσουμε πολύ καιρό τώρα...αλλά με 2 παιδιά είναι πολύ πιο δύσκολο!!!!!! Μην σε απογοητεύω όμως! Θέλουμε και εμείς( οι γονείς) τον χρόνο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να περάσετε πάρα πολύ όμορφα Βέρα μου! Θα κάνει πάρα πολύ καλό και στους 2 σας αυτή η μίνι απόδραση (αρκεί βέβαια η σκέψη σας να μην είναι κολλημένη στο παιδί!)
    Όλοι κάπως έτσι την «πατάμε»… Προσηλωνόμαστε στα παιδιά και ξεχνάμε ότι έχουμε και έναν σύντροφο δίπλα μας. Πρέπει να το κάνουμε κι εμείς αυτό κάποια στιγμή και ας μου φαίνεται τοοοός δύσκολο να αποχωριστώ τη μικρή!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να περάσετε τέλεια εύχομαι!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nα περάσετε υπέροχα Βέρα μου..
    Δυστυχώς εγώ δε μπορώ χωρίς το μικρό μου!
    Για 2-3 ώρες τον αφήνω στη μαμά μου και έχω ένα συναίσθημα..
    Δεν ξέρω πως να το περιγράψω!
    Δε μπορώ καθόλου!Αυτό όμως είναι κακό και για μένα αλλά και για το παιδί..δε θέλω να είναι συνέχεια κολλημένο απάνω μου αλλά νομίζω ότι τελικά εγώ είμαι κολλημένη απάνω του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τετοια ταξιδια εκανα και τις δυο φορες που εκανα παιδι. Ειναι οτι χρειαζεται κανεις. Να περασετε καταπληκτικα και να μας φερεις πολλες φωτογραφιες απο τα ομορφα τοπια που θα δεις!Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συμφωνω μαζί σου...Να περάσετε τέλεια να ευχαριστηθείτε την κάθε σας στιγμή...πολλά μάκια μάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μμμμ... Μπράβο! Τέλεια ιδέα... Να περάσετε υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να περάσετε τέλεια και να γυρίσετε ανανεωμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να περάσετε όμορφα και να γυρίσετε πίσω "φρεσκαρισμένοι"
    Είσαι πολύ τυχερή που έχεις κάπου να αφήσεις την μικρούλα σου. Προσωπικά, είχα πάντα το γιό μας μαζί σε όλα τα ταξίδια αφού πια έπαψε να είναι βρέφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε, πήγαινε να απολαύσεις το 3ήμερο που ονειρεύεσαι κ' μην απολογείσαι!!!
    Να περάσετε υπέροχα κ' να γυρίσετε ανανεωμένοι κ' όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστοι!!!
    Φιλάκια κ' στους 3 σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε ζηλεύω!!! Αυτό λέγεται αποτοξίνωση!!! Να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε και παρέβλεψε τις τύψεις (και μόνο που το συζητάς εδώ, φαίνεται ότι νιώθεις άβολα που την αφήνεις. Κοίτα να γυρίσεις με γεμάτες μπαταρίες και πολλές φωτογραφίες. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά να περάσετε
    Εμείς το κάνουμε πολύ συχνά
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ καλή ιδέα!
    Σίγουρα το χρειάζεστε.
    Να περάστε τέλεια!!!!
    Φιλάκια πολλά:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βέρα μου, είναι Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ για τη σχέση σας, αλλά και για την οικογένειά σας. Καλά κάνεις και δε θα αγχωθείς για το αγγελάκι σας, αφού θα είναι σε πολύ καλά χέρια. Του χρωστάτε μια όμορφη και ισορροπημένη οικογένεια, για να είναι και αυτό ευτυχισμένο μαζί σας.
    Να πάτε, να πάτε, και να περάσετε ΟΜΟΡΦΑ!!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να περάσετε πολύ όμορφα!!
    Χρειάζεται που και που να μένει το ζευγάρι μόνο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να περασετε όσο καλύτερα μπορείτε!!
    Συμφωνω απόλυτα με όσα λές. Τα παιδια χρειάζονται ευτυχισμένους και ισοροπημένους γονεις, όπως πρέπει και να εξορκισουμε την καταθλιψη του καιρου της κρισης. Ο καλυτερος τρόπος είναι ένα ταξιδακι!
    Τα πιστεύω αυτά, χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δε με τρωνε οι τυψεις κάθε φορα που τα αφηνω στις γιαγιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όπως λένε και στο αεροπλάνο, πρώτα βάζει την μάσκα ο γονιός και μετά το παιδι. Αν είσαι καλά εσύ να είσαι σίγουρη ότι θα είναι και η Αθήνα. Να περάσετε τέλεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όπως λένε και στο αεροπλάνο, πρώτα βάζει την μάσκα ο γονιός και μετά το παιδι. Αν είσαι καλά εσύ να είσαι σίγουρη ότι θα είναι και η Αθήνα. Να περάσετε τέλεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ένα μικρό διάλλειμα που και που κάνει καλό σε όλους. Καλό ταξίδι και καλή ξεκούραση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να σε προειδοποιήσω οτι επειδή είναι η πρώτη φορά θα νιώθεις λίγο (ή πολύ) τύψεις. Μην το αφήσεις να σε ρίξει, είναι φυσιολογικό, να περάσεις υπέροχα και θα δείς πόσο ανανεωμένη θα γυρίσεις, έτοιμη να δώσεις στο Αθηνάκι πολλά περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να περάσετε τέλεια!!!!! Πράγματι μερικές φορές είναι ακόμη και μια βόλτα είναι το μόνο που χρειάζεται για να ανανεωθείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και σας εύχομαι να περάσετε πιο όμορφο από όσο έχετε σκεφτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά να περάσετε και να το απολαύσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. όχι μαμά κουκουβάγια Βέρα.... δεν θα νιώσεις άσχημα , που μμπορείς να πας ένα τέτοιο ταξίδι, ούτε θα νιώσεις ενοχικά που αφήνεις πίσω τη μικρή σας...Το ταξίδι το αξίζεις και το κέρδισες και θα περάσετε φανταστικά...Σας ζηλεύω και χαίρομαι για εσάς....Κάτι τελευταίο, μόλις ενημερώθηκα για έναν διαγωνισμό στον οποίο είμαι υποψήφια χωρίς να ξέρω πως και μόλις διαπίστωσα πως με πρότεινες....Μου φαίνεται απίστευτο και πολύ συγκινητικό!!! Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ γλυκιά μου!!!! Μέσα από την ψυχή μου σου στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βερακι κανεις το καλυτερο για τον γαμο σου και για την Αθηνουλα σου! Η κοτουλα σου θελει να βλεπει δυο ευτυχισμενους και αγαπημενους γονεις. Μην αισθανεσαι τυψεις. Το ιδιο εκανα και εγω οταν ηταν μικρα και ειχα παραμελησει τον αντρα μου γιατι δεν ηθελα να αφηνω τα παιδια. Ο χρονος ομως που περναμε με τους συντροφους μας ειναι εξισου πολυτιμος οπως και με των παιδιων μας!! Να περασετε ΥΠΕΡΟΧΑ σου ευχομαι ειλικρινα και μην κλεισε τις τυψεις στο παταρι!!!! Seize the 3 days:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τώρα που διαβάζω την ανάρτησή σου, ήδη θα είστε μακριά! Να περάσετε τέλεια Βερούλα μου και ανυπομονούμε για την επόμενη ανάρτηση, με τις εντυπώσεις από το όμορφο ζευγαρένιο (όπως λέμε με τον καλό μου) ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τώρα είδα την ανάρτηση, εύχομαι να περάσατε τέλεια!!! Πόσο θέλω ένα τέτοιο ταξιδάκι... εμείς εδώ ούτε για καφέ χωρίς τη ζουζούνα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή