Σελίδες

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κομπλιμέντα για την τσάντα μου!

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ για τις ευχές σας! Εύχομαι και σε όσους ετοιμάζεστε για το μεγάλο μπλούμ να πάνε όλα καλά και να γίνουν όπως τα ονειρεύεστε!
Και τώρα στο θέμα μας που είναι η τσάντα μου! Η τσάντα "αλλαξιέρα" μου! Είχαμε πάει σε παιδικό πάρτυ την Κυριακή και σε μια φίλη άρεσε πολύ η τσάντα μου. Ανά διαστήματα όλο και κάποια μαμά μου λέει καλό λόγο οπότε σκέφτηκα να σας την δείξω! 
Ξεκίνησα να χαζεύω στο ίντερνετ τσάντες αλλαγής από όταν ήμουν έγκυος..Κοίταζα εταιρίες αμερικάνικες, αγγλικές, γαλλικές, σουηδικές..τα κοίταζα όλα! Όταν όμως πήραμε το καρότσι χωρίς δεύτερη σκέψη παρήγγειλα και την τσάντα που ήταν σετ. Σκέφτηκα ότι θα ταιριάζει ακριβώς στα χρώματα και θα κρεμιέται τέλεια. Η τσάντα βέβαια που ήρθε μαζί με το καρότσι αν και σετ, δεν είχε τα ίδια χρώματα. Μπεζ της άμμου είναι το καρότσι, μαύρο με μπεζ η τσάντα. Δεν μου άρεσε καθόλου. Ήταν όμως μεγάλη, με θερμός μέσα και πολλές θήκες. Αλλά ΔΕΝ μου άρεσε.. Ορίστε και φωτογραφία..


Και όλο με έτρωγε..Έμπαινα πάλι στο ίντερνετ και κοίταζα τσάντες. Βρήκα μέχρι και τσάντα αλλάγής 300 ευρώ..και παραπάνω! Έτσι λοιπόν ψάχνοντας ανακάλυψα την εταιρία Pink Lining από την Αγγλία. Ενθουσιάστηκα με τα χρώματα, τα σχέδια, τις θήκες θερμός, όλα! Πιο πολύ μου άρεσε που οι τσάντες τους είναι ωραίες και σαν κανονικές τσάντες! Δηλαδή μπορείς να τις κρατήσεις και να μην φαίνονται ότι είναι μωρουδιακές! Έχουν ακόμα και θήκες για τα πράγματα μας! 
Και αφού βρήκα όλα αυτά τα καλά με πιάσανε οι τσιγκουνιές μου..Και περνούσαν οι μέρες και δεν το είχα πάρει απόφαση να την παραγγείλω. Και πέρασε άλλος ένας μήνας. Ώσπου μια μέρα δεν έκανα καμμία δεύτερη σκέψη και έδωσα την παραγγελία μέσα σε 5 λεπτά. Όταν ήρθε το δέμα και το άνοιξα τρελάθηκα από τη χαρά μου! Από κοντά ήταν ακόμα καλύτερη! Ορίστε!



Και τώρα οι πληροφορίες που θέλετε. Η τιμές ξεκινούν από 80 εώς 90 ευρώ (στο δικό τους e-shop). Εκτός από το site της εταιρίας www.pinklining.co.uk τις φέρνουν επίσης τα ελληνικά www.sunnyside.gr και κάποια κομμάτια το www.mypetitboutique.eu. Σας βάζω και λίγες φωτογραφίες να δείτε από τη συλλογή. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η τσάντα εκτός από ωραία εμφάνιση είναι φτιαγμένη από καλά υλικά, είναι ανθεκτική, πολύ άνετη και χωράει τα πάντα! Α! Επίσης υπάρχουν τσάντες για δίδυμα και μίνι τσαντάκια αλλαγής με τα ίδια σχέδια, παιδικές και ταξιδίου!




22 σχόλια:

  1. Τελειες!!!!!! Και πολυ πρωτότυπες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά υπέροχη!! Πραγματικά !!
    Εγώ θα την κρατούσα ακόμα και όταν το μωρό μεγάλωνε. Είναι μια υπέροχη τσάντα που δεν χρειάζεται ντε και καλά να είναι μόνο για μωρουδιακή. Ετσι όπως τις βλέπω όλες είναι τέλειες για καθημερινές. Ακρως εντυπωσιακές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν αξίζει μια μανούλα μια ευφάνταστη τσάντα, τότε ποιος;;;
    μου άρεσαν πάρα πολύ.
    πειρασμός!
    φιλάκια καλή μου, καληνυχτούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα :) Τέλεια η τσάντα! Υπέροχα χρώματα!!! Πώς να μην πάρεις τόσα θετικά σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικες!!!!!!! Δεν την ηξερα αυτη την εταιρεια. Ειχα παραγγειλει κι εγω απο το ιντερνετ, 70 ευρω μια καφε με λαχανι. Πολυ ομορφη αλλα τεραστια! Τελικα κατελληξα να χρησιμοποιω ενα νεσεσερ πλεον μονο για να μπορω να το κουβαλαω παντου :):):)
    Αυτες που δειχνεις θα τις ηθελα για μενα, οχι για αλλαξιερες χαχαχα :)

    καλημεραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταπληκτική τσάντα και πολύ πρωτότυπη!Είναι να μην αρέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφη!!!!Μα που την ξετρύπωσες....Μπράβο!! Καταπληκτική αγορά....Καλημέρα μικρή μαμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα εγώ μαμά δεν είμαι αλλά θα την κράταγα άνετα..ασχέτως μωρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι πραγματικά φανταστική! Τι χαρούμενα σχέδια και χρώματα είναι αυτά! Εγώ έχω την καταπληκτικά αδιάφορη τσάντα που πάει ασορτί με το καρότσι, οπότε όπως καταλαβαίνεις μου άναψες φωτιές!
    Φιλιά Βέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραία η τσάντα σου! Πολύ χαρούμενα σχέδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πωπω! Είναι υπέροχες!! Αξίζουν τα χρήματά τους!!! Είναι τέλειες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντάξει έχω ξετρελαθεί, η τσάντα σου είναι υπέροχη!! Είδα και μια με cupcake, καλέ τι όμορφες όλες! Η δικιά μου έχει αρχίσει να διαλύεται... ε, δύο παιδιά μεγάλωσε χεχε.
    Πάντως είναι τέλειες!
    Κοριτσάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχες και πολύ χαριτωμένες!!! Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πω πω είναι τέλειες!!! Πανέμορφες!!!! Είχες δίκιο, καμία σχέση με την μαυρομπέζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι φοβερές!!Καλά έκανες και την πήρες!!Τις έχει κάπου πετύχει το μάτι μου, έτσι έψαχνα κι εγώ στην εγκυμοσύνη μου, όπου κατέληξα σε μία lasig, γερμανική. 3 1/2 χρόνια χρήσης και είναι σαν καινούρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρωτότυπες, τέλειες!
    Η δική σου πολύ καλοκαιρινή, με γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν και ακριβές, είναι τέλειες!!! Πρέπει να κάνω οικονομία γιατι αν δεν την πάρω θα σκάσω :)


    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Iperoxes oles oi tsantes alla tou koukouvagiopoulou i tsanta ine i kaliteri!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωραίες οι τσάντες! Η δική σου η ομορφότερη of course darling! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aaaa, σούπερ επιλογή!!! Αν και μου φαίνεται λίγο μικρή, εγώ ήθελα να είναι πελώρια γιατί ξέρω την αδυναμία μου στο να τις φορτώνω τις τσάντες. Βάζω τα πάντα... για ώρα ανάγκης... καταλαβαίνεις! Μέχρι και τα παιχνίδια της βάζω μέσα για να έχει επιλογές.!!! Πάντως είναι υπέροχες!Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευχαριστούμε πολύ για το tribute! Αν έχετε αγοράσει τη τσάντα από το Sunny Side, μπορείτε, αν θέλετε να μας αποστείλετε στο info@sunnyside.gr ένα e-mail με το όνομα σας και να κρατήσουμε μια επικοινωνία!
    Επί τη ευκαιρία μπορείτε να δείτε και ένα βιντεάκι για τις πολυ αγαπημένες μας τσάντες της Pink Lining που ανεβάσαμε μόλις χτες!

    http://www.youtube.com/watch?v=wUjXC_daZJc

    Παρεπιπτόντως το blog "τα σπάει"! Οι δε κουκουβάγιες είναι και δικό μου αγαπημένο, ιερό ζωάκι!

    http://pinterest.com/elina_zambounis/owls-are-hip-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή