Σελίδες

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Καλό βόλι!

Ότι ακούσαμε, ακούσαμε. Διαβάσαμε άρθρα, είδαμε βιντεάκια, προεκλογικές διαφημίσεις, συζητήσαμε με φίλους αλλά και με αγνώστους. Όπου πήγαινα αυτές τις μέρες άκουγα κόσμο να συζητάει για πολιτική. Και κόσμο που δεν το περίμενα, κόσμο που σε άλλες εκλογές ούτε θα έλεγαν κουβέντα, θα ψήφιζαν το συνηθισμένο τους και τέλος. Από την μία χαίρομαι που ο κόσμος επιτέλους έστω και υπό κακές συνθήκες συζητάει αλλά από την άλλη ανησυχώ. Δυστυχώς πιστεύω ακόμα ότι ο κύριος Γιώργος θα πιστέψει τον οποιοδήποτε του πει "μη σε νοιάζει, την κόρη σου την Κατερίνα δεν την κουνάει κανείς από τη θέση της..". Και έτσι ο κύριος Γιώργος θα ξαναψηφίσει το ίδιο..και αυτός αλλά και η οικογένεια του που θα επηρρεαστεί. Αυτό φοβάμαι. Ότι λέμε λέμε και στο τέλος ο κάθε κύριος Γιώργος θα κάνει αυτό που νομίζει για το προσωπικό του συμφέρον και μόνο. Ότι έκανε τόσα χρόνια δηλαδή. Ανησυχώ ότι η νοοτροπία του τύπου "έχω γνωστό στο Υπουργείο και θα μου κάνει τη δουλειά" δεν πρόκειται να αλλάξει. Τουλάχιστον για τους πιο μεγάλους το αποκλείω. Για τις νεότερες γενιές έχω μια ελπίδα. Αν δεν είχαμε και την ελπίδα..άστα..
Γι'αυτό σας λέω, καλό βόλι! Ψηφίστε με σύνεση, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και δώστε ευκαιρία σε πιο νέους ανθρώπους που ίσως έχουν νέες ιδέες και νοοτροπία που θα μας αλλάξει προς το καλύτερο. Μετά την ψήφο, πιείτε ένα καφεδάκι στον ήλιο και χαρείτε τη μέρα γιατί από το απόγευμα θα έχουμε μαντάτα..
Σας αφήνω με Αρκά για να χαμογελάσουμε και λίγο!

4 σχόλια:

  1. "Ψηφίστε με σύνεση, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και δώστε ευκαιρία σε πιο νέους ανθρώπους που ίσως έχουν νέες ιδέες και νοοτροπία που θα μας αλλάξει προς το καλύτερο". Αυτή σου η φράση τα λέει όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Βέρα, εγώ έγραψα σε μιά ανάρτησή μου ότι θά έπρεπε να ψηφίζουν μόνο νέοι γιατί αυτούς αφορούν αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτά τα χρόνια.Δυστυχώς είναι όπως τα λες η νοοτροπία δεν αλλάζει στους μεγάλους ανθρώπους, που έμαθαν να πορεύονται με τις γνωριμίες και τα "μέσα".
    Τουλάχιστον εμείς οι μεγαλύτεροι να ακούμε τη γνώμη των παιδιών μας πριν πάμε να ψηφίσουμε.
    καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω μόνο σε ένα καλύτερο μέλλον και εύχομαι ότι καλύτερο για την Ελλάδα μας!!!Και συμφωνώ απολύτως μαζί σου με το "ψηφίστε με σύνεση"!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψήφισα και τώρα παρακολουθώ συζητήσεις κι εξελίξεις.
    καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή