Σελίδες

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Baby Room σε εμπορικό!

Χθες το πρωί πήγαμε βόλτα στο ΙΚΕΑ. Έχω να σας πω με μεγάλη περηφάνια ότι είμαι πια πολύ εγκρατής! Αγόρασα μόνο ένα μαξιλαράκι και λίγα τρόφιμα! Άλλες φορές έφευγα με τουλάχιστον δύο χάρτινες σακούλες με πραγματάκια..χαρτοπετσέτες, κεράκια, δίσκους, υφασματάκια..και διάφορα άλλα μικροπράγματα που τελικά έκαναν 100 ευρώ! Να σας πω το μυστικό της μασκαρεμένης επιτυχίας μου..? Είχα πάρει μαζί μου 50 ευρώ! Έτσι, δεν είχα να χαλάσω!
Μετά το ΙΚΕΑ είπαμε με τη φίλη μου να πάμε να πιούμε καφεδάκι στο εμπορικό κέντρο River West. Είχα ακούσει ότι έχει πολύ ωραίο δωμάτιο για τα μωράκια, ξεχωριστό όχι μέσα στις γυναικείες τουαλέτες.. Με δύο μπεμπάκια, ευκαιρία ήταν να το επισκεφτούμε για ένα φρεσκάρισμα.. μια αλλαγή πάνας δηλαδή!
Ήταν μακριά από τις τουαλέτες και είχε ασφάλεια στην πόρτα. Όταν ανοίξαμε την πόρτα αμέσως μας έκανε καλή εντύπωση. Ο χώρος είναι αρκετός για όλα τα απαραίτητα. Έχει μια μεγάλη πολυθρόνα όπου μπορεί η μαμά να θηλάσει. Έχει βέβαια μια αλλαξιέρα μεγάλου μεγέθους και νιπτήρα φαρδύ για να πλύνει η μαμά το βρεφάκι της. Έχει ένα ξύλινο πάρκο και τραπεζάκι με παιδικές καρέκλες. Σε περίπτωση που έχεις δύο παιδάκια βάζεις το ένα στο πάρκο ή αν είναι πιο μεγάλο κάθεται στο καρεκλάκι μέχρι να αλλάξεις το αδερφάκι του!
Δείτε και τις φωτογραφίες:


Κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει Baby Room σε όλα τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα? Τους κοστίζει να το φτιάξουνε? Ή απλά το ξεχνούν από τα σχέδια τους? Δεν θα έπρεπε να είναι πολυτέλεια αλλά δεδομένο! Μάλλον ξεχνούν ότι οι μαμάδες είναι οι καλύτερες καταναλώτριες!

23 σχόλια:

  1. Τίποτα δεν κοστίζει!
    Και πραγματικά εκτιμώ την κάθε σκέψη που γίνεται και υλοποιείται τελικά για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των γονιών για να φροντίσουν αξιοπρεπώς και ανθρώπινα τα παιδίά τους!
    Εδώ στην Επαρχία δεν κάνω καν κουβέντα για τα αυτονόητα που κι αυτά τα ψάχνουμε με το κυάλι!
    Καλησπέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραιο!!!
    Το Σαββατο που περασε ημουν κι εγω στο ΙΚΕΑ με την μικρη μου και για πρωτη φορα χρησιμοποιησα το δωματιο για να την αλλαξω, που εχουν στην καφετερια. Δεν ειναι τοσο κουκλιστικο οσο αυτο που δειχνεις, αλλα ειναι σε ξεχωριστο χωρο κι εκεινο, διπλα απο τις γυναικειες τουαλετες και ηταν ακρως πρακτικο! Πολυ μικρο δωματιο αλλα ειχε ολα οσα χρειαζομουν και λουτρινα παιχνιδακια να παιζει το παιδι οσο το αλλαζεις :) Δεν εχει σε ολα τα μεγαλα εμπορικα τετοια δωματια;;;; Στο Cosmos (Θεσσαλονικη) που ειναι κοντα μου, εχει σιγουρα. Νομιζα οτι εχει σε ολα πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρακτικο και χρησιμο!!ουτε εδω εχουμε κατι τετοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ΙΚΕΑ δεν έχω καταφέρει να είμαι ποτέ τόσο εγκρατής όσο εσύ και απλά επιλέγω να μην πηγαίνω... Γιατί ακόμα και να πάω και να μην έχω χρήματα μαζί μου θα στεναχωρεθώ που δεν πήρα και δεν μπορώ να αγοράσω έστω μερικά πιάτα για τις φωτογραφίσεις των φαγητών μου. Ετσι λοιπόν απέχω!!!

    Πολύ ωραίος και χρήσιμος ο χώρος για μωρά και μαμάδες του River West. Εννοείται πως θα έπρεπε να υπήρχε σε όλα τα εμπορικά μικρά ή μεγαλύτερα, αλλά που???? Στην Ελλάδα ζούμε! Εδώ δεν προνοούν για τους αναπήρους... οι μαμάδες και τα μωρά τους μάραναν!!

    Τέλος πάντων. Για μια ακομη φορά το backround σου ΤΕΛΕΙΟ!!!
    ΦΙΛΙΆ και ευχαριστώ για την θετική ενέργεια που άφησες στο μπλόγκ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάρα πολύ ωραίος χώρος!!!!Μπράβο τους!!Σε όσα εμπορικά έχω πάει Αθήνα δεν έχει καθόλου χώρο να αλλάζεις το παιδί...στην επαρχία δεν που έμενα, ούτε καν!!! Τον καλύτερο χώρο πάντως τον έχει το Μουσείο Ακρόπολης!!Απίστευτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν σου πω ότι δεν έχω πάει ποτέ στο ΙΚΕΑ θα με πιστέψεις;
    χι χι χι!!!
    φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πιστεύω! Αν πας βέβαια, θα σου αρέσει! Απλά πάρε μαζί σου λίγα λεφτά..χιχι ;-))

      Διαγραφή
  7. Έχεις δίκιο.. κανονικά θα έπρεπε σε κάθε εμπορικό να υπάρχει ένας τέτοιος χώρος.. αλλά Ελλάδα είμαστε.. δυστυχώς... σε πολλά πράγματα πίσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα δεν είναι το πιο ωραίο baby room??
    Μια φορά το χρησιμοποίησα και μου άρεσε τόσο πολύ!
    Μακάρι όλοι να έκαναν τέτοιους σχεδιασμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο σου για την εγκράτεια στα ψώνια!!
    Και βέβαια θα έπρεπε να είχε ένα τέτοιο δωμάτιο σε κάθε εμπορικό κατάστημα, δεν το συζητώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SOS: AYTH την αλλαξιέρα τοίχου έχετε ιδέα πού μπορεί να την βρει κανείς?
    Eve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα έπιπλα όλα είναι από το ΙΚΕΑ, νομίζω και η αλλαξιέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο για την εγκράτεια. Κι εγώ χθες έκανα το ίδιο στο εμπορικό του Αγ. Δημητρίου. Πήρα μόνο 25 ευρώ... βέβαια τα χάλασα όλα. Οχι ένα κολλάν για την μελίτα, όχι καφέ με την φίλη μου, ε, είναι και το πάρκινγκ... γύρισα με κάτι ψιλά!Αστα γι' αυτό έχουμε κλειστεί όλοι στα σπίτια μας... προσπαθούμε να περιορίσουμε την καταναλωτική μας μανία που είχε γίνει καθημερινό πρόγραμμα στο παρελθόν. Οπως και να χει βέβαια καλό μας έκανε γιατί είδαμε ότι υπάρχουν και άλλα υπέροχα πράγματα στη ζωή εκτός από τα ψώνια. Σε φιλώ.Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς δεν την βρήκα τις προάλλες που είχα πάει.. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση Mαμά Kουκουβάβια Bέρα!!
    Eve!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ γελάω με τις τουαλέτες του ΙΚΕΑ όπου τα πάντα έχουν ταμπελίτσες με τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντος επάνω τους. Μα ακόμη και στην τουαλέτα?! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το καλό παράδειγμα του συγκεκριμένου πολυκαταστήματος!
    Φιλιά Βέρα μου, καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανονικά δεν τους κοστίζει τίποτα αλλά δυστυχώς δεν το κάνουν. Πόσες φορές χρειάστηκε να αλλάξω την Ειρήνη μέσα σε πολυκατάστημα και τρέχαμε πανικόβλητοι να φύγουμε. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχ μαμά Κουκουβάγια έχεις τόσο δίκιο!!! Εχω αφήσει εγώ πύρινες επιστολές διαμαρτυρίας σε όποιο εμπερικό έχω πάει! Μπορεί να μην είχε αποτέλεσμα αλλά τουλάχιστον έβγαζα τα νεύρα μου! Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει!!Φιλιά κι ευχές για ένα τέλει Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταπληκτικό!!! Μάλλον έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα εμπορικά! Εχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν έχουμε πάει ποτέ σε αυτό το πολυκατάστημα και αν μη τι άλλο είναι ελπιδοφόρο που υπάρχει ξεχωριστός χώρος για μωράκια.
    Επίσης, μπράβο για την αυτοσυγκράτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το είδα και εγώ πέρυσι που άνοιξε το mall Και εντυπωσιάστηκα! Super έξυπνο σημείο η κούνια απέναντι από το wc για μαμάδες εντός. Και ναι, επιτέλους κάποιος μας σκέφτηκε! (μάλλον μαμά αρχιτέκτονας...)γιατί αυτός είναι χώρος για μαμάδες όχι μόνο για τα μωράκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή