Σελίδες

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το πάρκο μας!

Την προηγούμενη Τρίτη πήγαμε στον παιδίατρο για το μηνιαίο τσεκ-άπ μας και το εμβολιάκι. 
Του ανακοινώσαμε σαν περήφανα φλαμίνγκο ότι το παιδί μας κάθεται πια με επιτυχία και χωρίς να γέρνει σαν τον πύργο της Πίζας..το διαπίστωσε και μόνος του, μη νομίζετε ότι ψεύδομαι..
Πάντα τον ρωτάω ποιο είναι το επόμενο στάδιο ανάπτυξης, εννοώ κινητικά. Μας λέει λοιπόν ότι σε ένα-ενάμιση μήνα το παιδί θα αρχίσει να πιάνεται για να σηκωθεί. Από πού θα πιαστεί αναρωτιέμαι λοιπόν..πρέπει να πάρουμε πάρκο! Μέχρι τώρα τη βγάζαμε στρωματσάδα..Ξάπλα ή καθιστή στο γυμναστήριο τοποθετημένο πάνω στο χαλί..Το κακό μ'αυτό είναι ότι έπρεπε να την κοιτάω συνέχεια γιατί μια-δυο φορές κάνοντας βαρελάκια βρέθηκε στα πλακάκια μέσα σε 3 λεπτά!
Πήγαμε λοιπόν το Σάββατο να πάρουμε πάρκο. Ρωτάμε την πωλήτρια ποιες είναι οι τιμές. Ξεκινάνε από 70 ευρώ, μας λέει. Ωραία, λέω κι εγώ και της δείχνω ένα τετράγωνο που μου άρεσε. Αυτό είναι στα 210 ευρώ, μου λέει! Αλοίμονο, σκέφτομαι..σιγά που δεν θα μου άρεσε το πιο ακριβό..πάντα έτσι δεν γίνεται? Τελικά, καταλήξαμε σε μια μεσαία λύση, πήραμε κι ένα στρωματάκι για να παίζει στα μαλακά και βουρ με ενθουσιασμό προς το σπίτι!
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι εγώ χαιρόμουν πιο πολύ κι ας μην είναι δικό μου το παρκάκι..Στήσαμε το πάρκο, έβαλα σεντονάκι στο στρωματάκι, ρίξαμε μέσα και τα παιχνιδάκια και σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα! 


Η Αθηνούλα τώρα θα ευχαριστιέται παιχνίδι! Ε..και σιγά σιγά θα πιαστεί να σηκωθεί κιόλας!

16 σχόλια:

  1. Τετράγωνο είχα κι εγώ για τα δικά μου! Το μακρόστενο είναι πολύ μικρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγειά σας! Ιδιο είχαμε κι εμείς. Δεν κάθισε ούτε 1 ώρα στο σύνολο μέσα. Όπως το πήραμε έτσι το δώσαμε στο επόμενο παιδάκι που θεώρησαν οι γονείς του πως θα το χρειαστεί. Ενυάξει εκείνοι το χρησιμοποίησαν λίγο περισσότερο...
    Ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πανεμορφη η Αθηνουλα..ειναι μια λυση..πιστευω οτι εχει ενα δικο του χωρο το παιδι που μπορει να παιζει..η παρουσια της κλεβει την παρασταση..καλη βδομαδα..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και σε εμάς το πάρκο δεν βόλεψε...αλλά έτσι είναι...ποτέ δεν ξέρεις αν τελικά θα σου χρησιμέψει αυτό που αγόρασες...γιατί άγνωσται οι βουλαι του παιδιού...τώρα που το σκέφτομαι ούτε το δωμάτιο του δεν βόλεψε...ούτε να το δει δεν θέλει!!!! Και ας είναι βγαλμένο από φιγουρίνι περιοδικού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα είσαι πολύ τυχερή αν της αρέσει να παίζει μέσα στο πάρκο. Εμάς κατέληξε σαν αποθηκευτικός χώρος για τα παιχνίδια. Τρία παιδιά έχω ,κανένα δε κάθησε μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααααχ κουκλάκι!!!!!!!! Φιλιά και καλή βδομάδα από το....ταρακουνημένο Ηράκλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κι εγώ τα ίδια θα σου ευχηθώ... κι εμένα κανένα από τα δύο δεν κάθησε πάνω από μισή ώρα μέσα. Ειδικά αφού άρχισαν να πιάνονται για να σηκωθούν. Σαν αποθηκευτικός χώρος πάντως ήταν σούπερ! Έχω ακούσει βέβαια και μία ιστορία για ένα παιδάκι που κάποια στιγμή κάθισε μέσα σε ένα πάρκο για δύο ολόκληρες ώρες. Νομίζω έγινε και ντοκιμαντέρ!
    Ίσως να πρέπει να τους το βάζουμε σε ένα δωμάτιο και να τους λέμε "μην τολμήσεις να μπεις εδώ μέσα. Απαγορεύεται!" και τότε ίσως έτσι να θέλουν να μπουν.
    Τι κουκλίτσα ζωγραφιστή που είναι η Αθηνούλα σε παιδί μου. Φτου φτου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε και στα δύο παιδιά, στα ταξίδια για τον ύπνο τους...Ποτέ δεν έκατσαν μέσα ούτε για μια στιγμή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με γεια και με χαρά το πάρκο σας! Μακάρι να το ευχαριστηθεί η Αθηνούλα! Και πραγματικά βοηθά πολύ στην κινητική ανάπτυξη του μωρού, μιας που πιάνεται και το περπατάει γύρω-γύρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με γειά με γειά !!!!εγώ είχα το κλασικό μακρόστενο...μου το έφεραν δώρο οπότε δεν παραπονιέμαι...πάντως δεν του πολυαρέσει...και τώρα που σηκώνεται και θέλει να μπουσουλάει...ούτε που να το δει το παρκοκρέββατο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Αθηνουλα είναι κουκλίτσα! Ευχαριστούμε για το βραβείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΑΑΑΑ τι κουκλί.Να το χαίρεσαι το αγγελούδι σου.!!!!!! Εύχομαι να το χαρεί η μικρή.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απ ότι θυμάμαι η ανηψιά μου η Μελένια περνούσε πολύ χρόνο απ την ευτυχισμένη μωρουδιακή ζωή της στο πάρκο.
    επειδή όταν κουραζόταν για να μην την ταράξουν δεν την βγάζαν από κει. απλά τη αλάφραιναν με προσοχή απ το ντύσιμο και τη σκέπαζαν.
    ένα παράδεισος με χνουδωτά παιχνίδια και8 κουδουνίστρες,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμενα ο γιος μου, που ηταν ο πρωτοτοκος, καθοταν πολλη ωρα και μαλιστα τον επαιρνε κι ο υπνος καμια φορα! η κορη μου ελαχιστα καθησε, μαλλον γιατι εβλεπε τον μεγαλο να τρεχει απο δω κι απο κει! Οπότε εσεις μπορει να ειστε τυχεροι αφού η Αθηνούλα ειναι μονη! Να τη χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλοριζικο κοριτσακι!! ειναι πολυ ομορφο!! ερχεται και η σειρα του Δημητρη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλορίζικο!!! Έχουμε το ίδιο!!! Ο μπέμπης μου είναι σχεδόν 6 μηνών παρά 10 ημέρες και απολαμβάνει πολλές ώρες με τα παιχνίδια του στο πάρκο!!!
    Να τη χαίρεσαι τη μικρή σου μπεμπούλα!! Είναι μια κουκλίτσα!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή