Σελίδες

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Party στην αλλαξιέρα!

Με τη μουσική έχω θέμα, τα έχω πει και πιο παλιά. Έτσι λοιπόν από το δωμάτιο της μικρής δεν μπορούσε να λείπει ένα ράδιο-cd. Το έχω συντονισμένο στη Μελωδία. Δεν μου αρέσουν βέβαια όλα όσα παίζει αλλά κατανοώ ότι δεν μπορεί κανένας παραγωγός ραδιοφώνου να παίξει τη φανταστική λίστα τραγουδιών που έχω στο μυαλό μου..

Κάθε φορά λοιπόν που μπαίνουμε στο δωμάτιο με το που βάζω τη μικρή στην αλλαξιέρα βάζω και το ράδιο. Έτσι έγινε και στο χθεσινό βραδινό μπανάκι. Το δωμάτιο έχει δικό του μπάνιο οπότε είναι δίπλα στη μουσική-ευτυχώς δεν χρειάστηκα extra μουσικό εξοπλισμό. Κάνουμε λοιπόν το ωραίο μας μπανάκι και μετά ξαπλώνουμε στην αλλαξιέρα για να ακολουθήσει το ενυδατικό μασαζάκι και το βραδινό ντύσιμο (ωραία ζωή, ε! ).
Η Μελωδία παίζει Πασχαλίδη το "Βυθισμένες Άγκυρες". Εμείς τραγουδάμε, εγώ η αλήθεια είναι όχι με τόση επιτυχία αλλά τι να κάνουμε αυτές είναι οι δυνατότητές μου..

Εδώ να ρωτήσω το εξής: αν είστε γονιός και τραγουδάτε κι εσείς Πασχαλίδη στο 5 μηνών παιδί σας μπορείτε να μου το πείτε?- έτσι για συμπαράσταση..για να μην έχω τύψεις..-
 
Μετά λοιπόν από 2-3 τραγουδάκια βάζει ένα από την αγαπημένη κατηγορία "Ξέφρενη Διασκέδαση" (οι κατηγορίες είναι δικές μου, μην το ψάχνετε..). 
Του Λουκιανού Κηλαηδόνη το "Ένας φτωχός και μόνος καουμπόι"! 
Ξέρετε, αυτό που λέει:

Όλοι μου οι φίλοι παντρευτήκανε
Γίνανε ρεζίλι, γι αυτό κρυφτήκανε
Πιάσαν μια δουλίτσα κι όλοι τους κρατούν κλειδιά
Απόκτησαν κοιλίτσα κι από 'να δυο παιδιά
Γιόχο, χόχο, χόχο...

Ε, τι να σας περιγράψω..τι τραγούδι, τι αυτοσχέδια χορευτικά! Και η μικρή όλο χαμόγελα! Και να δυναμώνω την ένταση και να τραγουδάμε (εγώ πιο δυνατά..χεχε) και να της πιάνω χεράκια και ποδαράκια για να συμμετέχει κι εκείνη! 
Αυτό ήταν, ένα τραγούδι και μας έφτιαξε τη μέρα! Τόσο απλά.. βραδινό μπανάκι, μουσικούλα και δύο ημίτρελοι να τραγουδούν πάνω από μια αλλαξιέρα!


Υ.Γ. Αν έχετε όρεξη το βάζω και για σας! Πατήστε εδώ και θα μεταφερθείτε να το ακούσετε! 

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βέρα! Ότι καλύτερο είναι η μουσική για τα μπεμπάκια! Εγώ της έβαζα μουσικούλα απ' όταν ήταν ακόμα στην κοιλίτσα μου! Και συνεχίζουμε και τώρα! Στο δωμάτιό της έχουμε μόνιμο cd player... Συνήθως της βάζουμε μουσικούλα όταν κοιμάται και συγκεκριμένα από τις συλλογές Babies Go που είναι γνωστά κομμάτια, αλλά ορχηστρικά και σε μωρουδιακή βερσιόν!
    Εννοείται ότι της τραγουδάμε κι εμείς! Πολύ έντεχνο και ελληνικό ροκ! Κατσιμιχαίοι, Παπακωνσταντίνου, Ξύλινα Σπαθιά κλπ.!
    Φιλιά, καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Babies Go παίζει και το blog! Είναι τέλεια!
    Ουφ, εντάξει δεν είμαστε οι μόνοι λοιπόν που τραγουδάμε ροκόβια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα Βέρα!!!Να ξερες τι μου θύμησες με την υπέροχη αυτή ανάρτηση!Με γύρισες πίσω 14 χρόνια (τόσο είναι ο μεγάλος μου γιος)που το έκανα μπανακι και μετά βάζαμε μουσικουλα και τραγουδούσαμε!!! Όμορφα χρόνια!!!Μια συμβουλή!!! Ζήσε αυτές τις στιγμές... ρούφηξε τες μέχρι την τελευταία σταγόνα !!! φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλως σε βρηκα κοριτσι..παντα χαρουλες και τραγουδακια..να σε καλα που περασες απο το λημερι μου..καλο βραδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι υπέροχη εικόνα μας περιέγραψες...με συγκίνησες γιατί μου θύμησες τα δικά μας....Εδώ που τα λέμε το συγκεκριμένο τραγούδι του Κηλαιδόνη είναι απίθανο πως να μην σας έρθει το κέφι για χορό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για τα παιδάκια από την μουσική. Στην μικρή μου της έβαζα από πολύ μικρή και ακούει ακόμη. Πολλές φορές μου ζητάει η ίδια να της βάλω μουσική και εννοείται ότι χορεύουμε.
    Είναι πολύ ωραία η εικόνα που περιέγραψες. Θυμήθηκα τα δικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή