Σελίδες

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Μεσημέρι στο IKEA!

Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε αν και Σάββατο να πάμε μια βόλτα από το ΙΚΕΑ να πάρουμε 2-3 πραγματάκια..
Τι γινόταν? Όχι μόνο της μουρλής (έτσι το λένε?) αλλά και της τρελής, της ζουρλής (αυτοσχέδια λέξη) και κυρίως της κουζουλής! Εντάξει, φαντάστηκα ότι θα είχε κόσμο αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο.

Δεν με πειράζει ο κόσμος, με πειράζουν αυτά που κάνουνε! Και γιατί πάνε ανάποδα! Υπάρχουν κάτω βηματάκια και τόξα που σου δείχνουν την πορεία. Γιατί κάποιοι πηγαίνουν όπου να'ναι και μετά γυρνάνε πίσω? Και το άλλο με το εστιατόριο..δικιά μου γνώμη είναι ότι είναι ένα μέρος για να ξεκουραστείς λίγο, να πιεις κάτι, να τσιμπήσεις κάνα κεφτεδάκι και να συνεχίσεις τα ψώνια σου. Υπάρχουν όμως μερικοί (κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας) που νομίζουν ότι είναι ταβέρνα και κάθονται τόση ώρα και ο υπόλοιπος κόσμος που έρχεται δεν έχει πού να κάτσει! Τέλοσπάντων, νευρίασα λίγο αλλά τώρα μου έχει περάσει..κυρίως γιατί πήρα καινούριες χαρτοπετσέτες! (ναι, σας το ομολογώ..μαζεύω χαρτοπετσέτες!)

Να σας πω για το παιδικό ΙΚΕΑ. Έχει πάντα πολύ ωραία χρώματα και χαρούμενα σχέδια. Έβγαλα φωτογραφία τα υφάσματα, τις παπλωματοθήκες,τους υπνόσακους, τα φοβερά πουφ, τα κουτιά οργάνωσης και τα μικρο-παιχνιδάκια. Ορίστε:









Για το τέλος σας άφησα τα καλύτερα! 
Έχει φέρει κάτι καταπληκτικά τρελο-λούτρινα! Είναι λαχανικά! Υπάρχει το μπρόκολο, το καρότο και η φράουλα! 





Δεν είναι τρέλα?
Σας αφήνω με φωτογραφία της τρελο-αγοράς μας! 
Δεν είναι γλύκα που έχουν σχεδόν το ίδιο ύψος?



6 σχόλια:

  1. Τέλεια, κουκλιά και τα δύο. Κι εγώ πρέπει να πάω στο ΙΚΕΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μου τι μωρό είναι αυτό! Να σου ζήσει. Πράγματι συμφωνώ μαζί σου περί ΙΚΕΑ και περί γαϊδουριάς των Νεοελλήνων, απλά αναρωτιέμαι και για κάτι ακόμα. Περνάμε άραγε όντως περίοδο κρίσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!! Τι γλυκιά που είναι η μπουμπού σας! Τι τέλεια μαγουλάκια για τσίμπημα! Φτου φτου, να την χαίρεστε!
    Σάββατο στο ΙΚΕΑ ε; Χαρά στο κουράγιο σας!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο για την κρίση νομίζω ότι αν πάς ΙΚΕΑ και χωρίς να έχεις κάτι στο μυαλό σου να πάρεις..σίγουρα θα ξοδέψεις 50 ευρώ! Αλλά αλήθεια υπήρχε και κόσμος στο parking όταν φεύγαμε που δεν κρατούσε καμμία σακούλα, είχε πάει μόνο βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φωτογραφία του τέλους είναι τέλεια!!! Το μικρό σκουλουκούι και το μπρόκολο....Να χαίρεσαι το σκουλουκούι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χα, λες και'συ σκουλουκούι! Κι εγώ, από το τραγουδάκι της Αρβανιτάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή