Σελίδες

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Mama Colada, η επιστροφή των Τζεντάϊ!

Ενώ όλοι ασχολούνταν με τις τηλεοπτικές μεταγραφές και τα χρυσά συμβόλαια των σελέμπριτις (ο Θεός να τους κάνει δηλαδή) η υπεργαλαξιακή ομάδα του ifeelkid σχεδίαζε το νέο πρόγραμμα του αγαπημένου μας σταθμού! Συσκέψεις και παρασυσκέψεις από ειδικές διαστημικές δυνάμεις (ναι, Κωσταντίνε για σένα λέω) αποφάσισαν να μεταφέρουν τις Mama Colada στην πρωινή ζώνη! Ρωτούσαμε εμείς.. "Τέρμα τα ποτάκια δηλαδή; Με καπουτσίνο θα τη βγάζουμε;" Και η απάντηση ήταν "Ναι, με καπουτσίνο και κοκτέιλ μαγκαζίνο!" 

Και πέρασε το καλοκαίρι και ξανασυναντηθήκαμε στο σταθμό. Ήταν ωραία που ξαναπήγαμε και ήμασταν ενθουσιασμένες που θα μιλούσαμε για την εκπομπή. Μέσα σε όλο αυτό βέβαια υπήρξε και μία αλλαγή στη σύνθεση της ομάδας που δεν μας χαροποίησε. Η αγαπημένη μας φιλενάδα Δήμητρα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την εκπομπή μαζί μας καθώς πρωινές εργασίες και δραστηριότες θα την κρατήσουν δέσμια σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων :-) Η συμφωνία βέβαια για να δεχτούμε την παραίτηση της, ήταν ιδιωτικό αερινό συμφωνητικό που υπογράψαμε πάνω από 4 κοκτέιλς ένα βράδυ καλοκαιρινό και αφορούσε τη δέσμευση της για έχτρα αφοσίωση και coaching στην ομάδα! Και έτσι μείναμε οι 3 μας.. η κουκουβάγια με τα γυαλιά, η Ανθομελένια νεοτέρα sister Κάλη και η Σοφία "παρεάκι"


Αυτό που έμενε ήταν να οριστικοποιήσουμε τη μέρα και την ώρα της εκπομπής μας! Αποφασίσαμε και μπήκαμε στο πρόγραμμα (προγραμματιστήκαμε δηλαδή) να εκπέμπουμε κάθε Τετάρτη στις 11 το πρωί! Η εκπομπή μας θα είναι αυτή που ξέρετε αλλά εμπλουτισμένη! Θα έχουμε πάλι τα θέματα μας, θα συζητάμε ότι μας απασχολεί, θα κους κους-άρουμε, θα γελάμε (εγώ σίγουρα) με τα αστεία μου, θα ακούμε το Σοφάκι να μας εξηγεί και να μας μαθαίνει και κατιτίς και θα έχουμε και την Κάλη να μας δίνει ιδέες για βόλτες! Αυτά και άλλα πολλά που δεν θα αποκαλύψω τώρα, ε να μας ακούσετε και λίγο :-)


Να εξηγήσω και τις φωτογραφίες που βλέπετε.. όχι, δεν είναι βγαλμένες από κανένα διαστημικό κινητό. Είχαμε την ιδέα να φωνάξουμε τον φίλο καλλιτέχνη Απόλλωνα και να μας τραβήξει 5, 6, 76,  536 τελικά χαριτωμένες φωτογραφίες :-) Οι Mama Colada στο χώρο που κάνουμε εκπομπή! Με τα μικρόφωνα μας, τα ακουστικά μας, τον αγαπημένο μας ηχολήπτη, τη Δήμητρα coach από δίπλα και τις κούπες μας.. γιατί φτιάξαμε και κούπες.. μα πρωινή εκπομπή χωρίς καφέ γίνεται, δεν γίνεται! Δεν θα έβγαινε βέβαια τίποτα καλό αν δεν υπήρχε η πιο fun διάθεση που μπορούσαμε να έχουμε κάνοντας κάτι που μας αρέσει πολύ! Αυτή τη διάθεση έχεις όταν ανήκεις στην παρέα του ifeelkid, μέσα κι έξω από το σταθμό :-)


Γι'αυτό λοιπόν συντονιστείτε! Ξεκινάμε την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου! Αύριο δηλαδή! 11 το πρωί στον ifeelkid οι......... Mama Colada! Σας περιμένουμε! 

Δείτε το ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού εδώ.

post signature

14 σχόλια:

  1. Σιγά που δεν θα φτιάχνατε και κούπες. Αχαχααααα!!!

    Καλή σεζόν, κορίτσα μου όμορφα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!!!! Αν δεν φανεί κι αυτό το σχόλιο θα σκάσω!!! Καλή μας αρχή φιλενάδα! Εϊναι απόλαυση να "δουλεύεις" διπλα σας... απλά μου φτιάχνει το κέφι! Το άγχος μου να έπνιγα μόνο, καλά θα ήταν,χεχε! Εμείς τα λέμε αύριο! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και είπα να ρωτήσω για την Δήμητρα αλλά λέω θα ξεχάστηκε στην Πάρο και δεν θα επιστρέψει!χαχχα Θα μου λείψει η αλήθεια!Κάθε Τετάρτη λοιπόν θα συντονιζόμαστε κορίτσια!Καλή αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α τέλεια κορίτσια! Έβαλα ήδη υπενθύμιση στο κινητό να συντονιστώ! Θα σας ακούω από την δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή μας αρχή Βεράκι! Ανυπομονώ κι όσο βλέπω τις κεφάτες φωτογραφίες ενθουσιάζομαι περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απώλεια η απουσία της Δημητρούλας μας, αλλά το παρεάκι θα συνεχίσει δυναμικά! Καλή επάνοδο λοιπόν. Θα σας περιμένουμε με ανυπομονησία! Συντονιζόμαστε για αύριο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ βαχ πάλι ζουμιά θα με πάρουν κι εδώ!!!!
    Αγαπάρες μου παθιασμένες είμαι πολύ χαρούμενη για την καινούρια σας ώρα, για όλα όσα έχετε ετοιμάσει, για το μεταδοτικό κέφι σας.....γιατί είστε υπέροχες, ανεξάντλητες και ταλαντούχες!
    Ξέρετε καλά ότι θα ειμαι μαζι σας, έστω με το πνεύμα και την ψυχή και θα παλέψω και για guest εμφάνιση, αν φυσικά έχω δικό μου δωμάτιο σε ξενοδοχείο, σωφέρ, χαρτί τουαλέτας με τα αρχικά μου, κόκκινα τριαντάφυλλα παντού και λίγα ακόμα απλά αιτήματα:))) χα χα χα
    Σας εύχομαι με όλη μου την αγάπη καλή αρχή αυριο και θα πίνω από τη δική μου mama colada κούπα για να σας στέλνω vibes με θετική ενέργεια!
    Once a mama colada, always a mama colada:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή αρχη κορίτσια!
    Καλή μας εβδομάδα
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε κούκλες και οι φωτογραφίες είναι απίστευτες!
    Θα λείψει η Δημητρούλα, αλλά αφού θα έχει ενεργό δράση όλα καλά!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανυπομονώ για αύριο! Καλή αρχή και καλή επιτυχία στην εκπομπή σας! Είστε πανέμορφες σε όλες τις φώτο!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κορίτσια πολύ ωραία η εκπομπή σας. Την ανακάλυψη μέσα από το blog της Κάλη και ενθουσιάστηκα. Μπράβο σας πολύ ωραία θέματα και εσείς έχετε τον τρόπο να τα λέτε πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ, βρε κορίτσια τι ωραία!!!! Είμαι σίγουρη ότι θα περνάτε φανταστικά και θα φτάχνετε το κέφι των ακροατών! Σας εύχομαι από την καρδιά μου να σκίσετε και να κάνετε πάντα δημιουργικά πράγματα! Noμίζω σας αξίζει!
    p.s.Οι φωτογραφίες σας υπέροχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή