Σελίδες

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Μίκυ σ'αγαπώ!

Πριν περίπου 3 μήνες σκέφτηκα να βάλω στην Αθηνά να δει στην τηλεόραση καρτούν με το Μίκυ. Τα παλιά κλασικά επεισόδια αλλά και τα καινούρια Mickey Clubhouse. Ε..το παιδί τρελάθηκε! Σαν να τον ερωτεύτηκε! Πιο πολύ από το Diego! Κι αυτός μας αρέσει βλέπετε..
Όταν γυρίσαμε από το Λονδίνο της φέραμε από το Disney store ένα Μίκυ μεγάλο αλλά και όλη την ομάδα σε μικρές πλαστικές φιγούρες. Χάρηκε αλλά δεν έδειξε ενθουσιασμό.. μέχρι που της έβαλα εκείνη την ώρα το Μίκυ στην οθόνη! Έτσι τα συνδύασε! Και από τότε είναι αχώριστοι. Τον βάζει μέσα στο σπιτάκι της, στην καρέκλα της, του δίνει τσάι από την τραγουδιστή τσαγιέρα και..τον χτενίζει! Τον καημένο το Μίκυ... αλλά μάλλον το ευχαριστιέται κι αυτός μου φαίνεται! Πριν μια βδομάδα μας έστειλε μια κυρία ένα δώρο για την Αθηνά. Ανοίγουμε και είναι ένας Μίκυ λούτρινος μεγάλος! Τώρα έχουμε δύο δηλαδή! Μόλις τον είδε πήγε και τον έβαλε δίπλα στον άλλο. Ευτυχώς αυτός είναι πιο μεγάλος και δεν τον σέρνει μαζί της παντού. Τον τάισε όμως χθες μανταρίνια και του έκανε το στόμα πορτοκαλί...χαχαχα!


Τουλάχιστον σκέφτομαι ότι ο Μίκυ είναι από τα πιο καλά καρτούν. Είναι εκπαιδευτικός, διδακτικός, με ήθος, πιστός στους φίλους του, αστείος στην παρέα και πάντα βοηθάει όταν του ζητηθεί! Δεν κοροϊδεύει τους άλλους, δεν κάνει κακόβουλες φάρσες, υπερασπίζεται το δίκαιο και είναι και ομορφούλης για ποντικός! 
Για πείτε μου κι εσείς όμως! Είδα ότι και η Ελπίδα περνάει τα ίδια αλλά και η Ασπασία με τη Minnie!
Με ποια φιγούρα έχουν κολλήσει τα δικά πιτσιρίκια σας και δεν ξεκολλάνε;

22 σχόλια:

  1. Ο Μίκυ είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!! Αντε, μετά το Λονδίνο σε βλέπω οικογενειακώς στη Disneyland! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Minnie, σ'αγαπώ!!!" <--εμείς έχουμε λατρεία με την Minnie (όπως σωστά αποκαλύπτεις)

    Αν ήξερα πόσο πολύ θα λάτρευε την Minnie Mouse, θα είχα επιλέξει αυτή για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου αντί για πουλάκια. Και η δική μου, με το που της έδειξε ο πατέρας της ένα επεισόδιο του Mickey Clubhouse στο youtube, τραβάει τον πατέρα της από το παντελόνι να πάνε στο Laptop.
    Η αλήθεια είναι ότι είναι από τα πιο όμορφα, αθώα, διδακτικά καρτούν. Ούτε μπουνιές, ούτε σφυριές στο κεφάλι, ούτε πτώσεις από γκρεμούς, ούτε χειροβομβίδες (χαχαχα) που έχουν τα περισσότερα. Ό,τι πρέπει για τα παιδάκια μας.

    Να μεγαλώσει λίγο η Δάειρα και βούρ για τη Disneyland :)

    Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εμάς μας αρέσει ο Μίκυ. Είναι από τα πιο ωραία παιδικά που μαθαίνουν όμως παράλληλα διάφορα πράγματα. Η Ειρήνη το βλέπει συνέχεια και είναι απίστευτο το πόσα πράγματα έχει μάθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμεις περναμε διαφορες φασεις κατα καιρους, απο Ντορα μεχρι Minnie αλλα περισσοτερο σταθερες ειμαστε στους ηρωες των παραμυθιων, με ιδιαιτερη αδυναμια στην Χιονατη! μαλλον το περασα στο dna του παιδιου μου αφου και η αφισοταπετσαρια του δωματιου της που τοποθετηθηκε πριν την γεννηση της εχει θεμα την Χιονατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ω κι εμείς λατρεύουμε τον Μίκυ!! με τρέλα όμως. Ειδικά την Λέσχη του!!
    Βέβαια οι πλέον αγαπημένοι είναι οι Τομ και Τζέρυ.
    Χρόνια πολλά κορίτσι και να περνάτε όμορφα!
    Καλή χρονιά είπα; Το λέω τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ήρωες αυτοί είναι από τους αγαπημένους, εκπαιδευτικούς και τόσο τρυφερούς, μαζί με Τομ και Τζέρυ, Γουίνι και Ντόρα. Και τα δικά μου παιδιά με αυτούς μεγάλωσαν και ακόμα τους βλέπουν παρόλο που έχουν μπει και άλλοι στη ζωή τους. Εύχομαι να καταφέρουμε να πάμε όλοι στην Disneyland!!!! Ορίστε μια όμορφη ευχή για το 2013!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ναι!! Μίκυ δαγκωτό κι εμείς...Τρελαίνεται...Κι έχει μαθει πολλές λέξεις από το clubhouse..Από τα καλύτερα κινούμενα σχέδια..Αν και η αλήθεια είναι οτι ως πιτσιρίκι,εμένα μου άρεσε ο Ντόναλντ περισσότερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και άμα έχει την ευκαρία να τον δει και "ζωντανό" σε κάποια παράσταση όπως το Disney on ice ή τη Disneyland!!!!
    Εκεί να δεις τι ρεσιτάλ θα δώσει το παιδί :-))) αγαπητή Βέρα!
    Το λέω εκ' πείρας, φυσικά.
    Αλλά μετά θα πάει γι' άλλα... καθώς θα μεγαλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς, που λόγο εποχής ο Mickey δοκίμασε μανταρίνι...
    Σε λίγους μήνες, αν εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο έρωτας, και δεν έχετε περάσει σε άλλο στάδιο, ο γλυκούλης Mickey, κάτι μου λέει πως θα δοκιμάσει κ' παγωτάκι!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή χρονιά Βέρα μου!
    Να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!
    Ο Μίκυ αρέσει και σε εμάς πολύ, αν και την τελευταία εβδομάδα έχουμε τρελαθεί με τον Μαμπλ από το Happy Feet! Κοντεύω να μάθω απ' έξω τους διαλόγους τόσο συχνά που το βλέπουμε!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τον Μίκυ τρελαίνονται αλλά και τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λατρεια με την Minnie εχει η δικια μου!!εχειμικρες,μεγαλες..τις βαζεις στη σειρα,για νανι,τις ταιζει...και τωρα με μια minnie αγκαλια ειναι..χαχα!!!καθε μερα βλεπουμε το clubhouse απαραιτητως για να φαει φρουτο καικαθεται με τετοια προσηλωση...!!!όμως πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα παιδικα.συμφωνω απολυτα μαζι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε, λοιπόν τα παιδιά διαφέρουν τόσο πολύ. Η μεγάλη μου του Μίκυ δεν του έδωσε ποτέ καμία σημασία. Η μικρή τον έχει ερωτευτεί... Είναι τι θα το εντυπωσιάσει το καθένα τελικά...

    Εδώ που τα λέμε ακόμα και σε μεγάλους αρέσουν τα κινούμενα σχέδια, ειδικά τα κλασσικά!

    Φιλιά πολλά Βέρα μου!!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ δεν έχω παιδάκι, αλλά τον Μίκυ ευχαρίστως τον βλέπω! Ειδικά τα παλιά! χι χι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ω! Και το δικό μου ανιψάκι με τον Mickey στο Clubhouse έχει κολλήσει εδώ και καιρό!!! Συμφωνώ πως είναι από τα ελάχιστα παιδικά που δεν έχουν "κακόβουλο" χαρακτήρα!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πραγματι ο μικυ κ η ντορα μαθαινουν πολλα στα μικρα παιδια..........
    ευτυχως ακομα υπαρχουν ποιοτικα παιδικα........παιδικα για παιδακια γιατι μας εχουν τρελανει με τις μαγιες κτλ.........
    επισης πολυ καλο ειναι το "τσαρλι κ λολα" κ αλλα του bbc οπως barny
    δεν πρεπει να ξεχναμε κ τα παλια παιδικα μας χαιντι ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χμμμμμ εμεις με τον βασιλια των λιονταριων και με τον ρουντολφ το ελαφακι :):):) Εχουμε μια αδυναμια στα ζωα ειναι η αληθεια και εχουμε και φαρμα και ολων των ειδων τα ζωακια. Τα παιζει πολυ και τα χαιρεται. Αλλη μια τρελλη αδυναμια ειναι ενα μικρουλη πιγκουινακι που ηταν μεσα σε ενα αυγο kinder :) Ευτυχως δεν κουβαλαμε τιποτα πουθενα ομως.

    Καλο Σ-Κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα κλασσικά μεγάλωσαν γενιές και γενιές! Προσωπικά ακόμα τα χαζεύω. Ο μικρός μου έχει κόλλημα με τα ζωάκια, κυρίως δεινόσαυρους. Η Νονούλα μεγαλώνει και έχει αρχίσει να ξεφεύγει (όχι ότι δεν βλέπει), παλιότερα της άρεσε η Ντόρα πολύ. Καλό Σαββατοκύριακο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Eμένα συμπτωματικά είδε τον Μίκυ σε μια μπλούζα του μπαμπά της και τον έδειχνε συνέχεια, παραλίγο να την τρυπήσει,χιχι!!! Εμείς δυσυτχώς ακόμα δεν συνδεόμαστε με κανένα λούτρινο. Εχουμε την μίνι που τραγουδάει αλλά πιο πολύ τις αρέσουν τα τραγούδια παρά η μίνι. Οσο για τα καρτούν... κανένα. Ούτε ντόρα, ούτε μίκυ. Προς το παρόν θέλουμε πρωί μεσημέρι βράδυ τα ζουζούνια και να χορεύουμε (μου βγήκε χορευταρού τι να κάνω)!!! Εχει πολύ πλάκα γιατί η λέξη της για τα τραγούδια είναι "γκουν" και κάθε φορά που μπαίνουμε σαλόνι ή τρώμε ή βλέπει το ραδιόφωνο στο δωμάτιό της φωνάζει γκουν, γκουν, γκουν!!! Αγάπη μου ουάουα!!! χιχι. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Του μικρού μου,του αρέσει πιο πολύ απ'όλα τα παιδικά που του βάζω ο μικρός Νικόλας.
    Τελευταία έχει φάει κόλλημα.
    Παλαιότερα βέβαια του άρεσε ο Μύκι αλλά είχε λίγο περισσότερη αδυναμία στο Γουίνι.
    Τώρα όμως ο μικρός Νικόλας είναι στη κορυφή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή